My Style Rocks: Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε την νέα παίκτρια - Αντιδράσεις με το φόρεμά της

Την υποδέχτηκαν όλοι με... 1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε την νέα παίκτρια - Αντιδράσεις με το φόρεμά της

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης 3/5 το My Style Rocks, με την Κατερίνα Καραβάτου να υποδέχεται στο πλατό τις κοπέλες, αλλά και την καινούργια παίκτρια μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαβασιλείου.

Η παρουσιάστρια λοιπόν είπε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σε όλες σας. Είναι η στιγμή όπως κάθε φορά στην αρχή της εβδομάδας εδώ στο My Style Rocks, αυτή η στιγμή λοιπόν που υποδεχόμαστε την καινούργια παίκτρια, το όνομά της είναι Μέλντα Σαΐνη και έρχεται».

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks

Αμέσως μετά, λοιπόν, καλωσόρισε στον διαγωνισμό την Μέλντα Σαΐνη, η οποία είναι 34 ετών, έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και μόντελινγκ, έχει εργαστεί ως μοντέλο αλλά και ως γραμματέας σε ναυτιλιακή εταιρεία. Αυτή την περίοδο, έχει ένα κατάστημα με ρούχα στη Γλυφάδα.

Είναι χωρισμένη και έχει δύο αγόρια 11 και 9 ετών. Ακολουθεί τη μόδα και από τη ντουλάπα της δε λείπουν τα επώνυμα κομμάτια. Έχει αδυναμία στα τζιν και τις τσάντες. Προσέχει πολύ την εμφάνισή της και θεωρεί πως μια γυναίκα πρέπει να είναι πάντα chic και sexy! Με τις γυναίκες δεν τα πάει πολύ καλά αφού θεωρεί πως τη ζηλεύουν. Για εκείνη οι συμπαίκτριές της απλά… «υπάρχουν».

Ωστόσο, η εμφάνισή της δεν εντυπωσίασε ούτε τους κριτές, ούτε τις συμπαίκτριες της, μιας και πήρε μονάχα άσους.

Οι δυο ξανθιές guest κριτές - Ονόματα "βόμβα" στους ημιτελικούς του My style rocks

Η παραγωγή του show μόδας, πρόκειται να "σπάσει" τα κοντέρ με τις δυο guest κριτές που θα φέρει στους ημιτελικούς του My style rocks. Είναι ξανθιές, έχουν συζητηθεί πολύ και ανήκουν στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου η οποία γνωρίζει πολύ καλά από μόδα - μιας και είναι μάνατζερ μοντέλων - ωστόσο, πιο ενδιαφέρον θα κάνει το γεγονός ότι γνωρίζεται με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και θα τις δούμε να συνεργάζονται πρώτη φορά τηλεοπτικά μπροστά στις κάμερες.

Έλενα Χριστοπούλου My style rocks

Η δεύτερη είναι η Μαρία Μπακοδήμου! Η παρουσιάστρια έχει την δική της εταιρία ρούχων και είναι από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής showbiz.

Μαρία Μπακοδήμου My style rocks