Survivor All Star: «Ενοχλεί πολλούς αλλά κανείς δεν μιλάει» - Απίστευτο "άδειασμα" από Καραγκούνια και Βασάλο για Χανταμπάκη

«Έχει ανακατέψει πολύ τα πράγματα, φυλάει καλά τα νότα του»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Ενοχλεί πολλούς αλλά κανείς δεν μιλάει» - Απίστευτο

Πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών στο Survivor all star είναι αναντίρρητα ο Στέλιος Χανταμπάκης, τόσο λόγω της υποψηφιότητάς του για αποχώρηση, όσο και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση αυτή των Μπλε.

Οι περισσότεροι από τους Κόκκινους έχουν αναφέρει πως είναι από τους πιο δυνατούς άντρες στο παιχνίδι και πως οι ψήφοι ήταν συνεννοημένοι και φτιαχτοί.

Διαβάστε επίσης: «Να βγει και να πει "Τελευταίος είμαι αγωνιστικά, αλλά επειδή είμαι πολύ όμορφος και τα κορίτσια με γουστάρουν...» - Μαγγίρα & Τάλα "αδειάζουν" τον Βασάλο

Βασάλος & Καραγκούνιας κατά Βασάλου

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ανάμεσα στους παίκτες που τον ψήφισαν, αναφέροντας πως είναι ύπουλος και κάνει συνεχώς δολοπλοκίες. Κάτι σχετικό λοιπόν ανέφεραν και στο αποψινό 3/5 επεισόδιο, τόσο σε συζήτηση που είχαν οι δύο τους, όσο και στις προσωπικές τους συνέντευξεις.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος υποστήριξε πως ο Στέλιος χειραγωγεί την Σταυρούλα και πως ενοχλεί πολλούς, όμως κανείς δεν μιλάει.

«Πολύ κακώς έκανα εχθές και δεν άφησα τον Τάκη να ολοκληρώσει, να πει αυτό που έπρεπε να πει. Έχε χάρη που εμπλέκεται και η Σταυρούλα σε αυτή την ιστορία και δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση για να μην πάρει θέση για τον κολλητό της, ο οποίος την εκθέτει.

Δικό τους το πρόβλημα δεν θα το συνεχίσω αν όμως δω και στην πορεία του παιχνιδιού του, ότι αυτό το πράγμα διαιωνίζεται και λέγονται όλα αυτά και μεταφέρονται όλες αυτές οι πληροφορίες από παίκτη σε παίκτη, θα το πω μπροστά σε όλους. Πιστεύω ότι ο Στέλιος έχει μαγέψει τη Σταυρούλα, την χειρίζεται δεν ξέρω τι να πω. Δεν θέλει με τίποτα να πει κάτι για αυτόν. Όχι ότι εγώ έχω κάποια εμμονή με τον Στέλιο, απλά εφόσον αφορά την ίδια θα έπρεπε και αυτή να πάρει θέση σε όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν θέλει να πάρει θέση, οπότε είναι απόλυτα σεβαστό και προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Τάκης ανέφερε πως έχει ανακατέψει πολύ τα πράγματα και πως φυλάει καλά τα νότα του.

«Έχω στενοχωρηθεί, έχω τσαντιστεί, έχω εκνευριστεί με τον Χανταμπάκη ο οποίος έχει ανακατεύει πάρα πολύ τα πράγματα. Ξέρει και φυλάει τα νώτα του, κρύβεται και ξέρει να ανακατεύει την τράπουλα όπως θέλει εκείνος να μοιράσει τα χαρτιά στον καθένα», είπε ο Καραγκούνιας.

Ο Στέλιος στο τέλος του αποψινού επεισοδίου θα ανακοινώσει, όμως, την οικειοθελή αποχώρησή του...

Στο αποψινό επεισόδιο, στο συμβούλιο του νησιού ο Στέλιος Χανταμπάκης θα δηλώσει ανοιχτά μπροστά σε όλους πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι και κάπως έτσι θα πάρει τον δρόμο του γυρισμού. Ο λόγος;

Οι συμπαίκτες του πέραν του ότι τον ψήφισαν, άρχισαν να του προσάπτουν κατηγορίες για διάφορα πράγματα τα οποία και τον πείραξαν και τον στεναχώρησαν! Έχοντας και μια α' εμπειρία από προηγούμενη σεζόν ο Στέλιος δεν θέλει να «παίξει» αυτό το παιχνίδι κι εφόσον βλέπει πως το όνομά του ξεκινά να αμαυρώνεται, είναι η ώρα να πάει σπίτι του, στην οικογένειά του!

Ποιες είναι οι επιλογές της παραγωγής μετά την απόφαση αυτή;

  1. Ή θα τρέξει κανονικά την αποχώρηση της εβδομάδας και θα είναι μείον 2 παίκτες, πράγμα που θα επισπεύσει την ένωση των παικτών,
  2. Ή θα ακυρώσει την ψηφοφορία της εβδομάδας και από την επόμενη η διαδικασία θα γίνει από την αρχή

Αναμένουμε να δούμε... Για όσους αναρωτιούνται ακόμη αυτή ήταν η ανατρεπτική εξέλιξη για την οποία μίλησε σήμερα ο Παρτσώλης στο Πρωινό μας...