Survivor All Star: «Με υποτιμάς, γελάς μαζί με την Σταυρούλα, με...» - Πυρ και μανία η Στέλλα με τον Σπύρο Μαρτίκα

«Κάνω τεράστια υπομονή με τις προσβολές για να μη χαλάσω το κλίμα της ομάδας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Με υποτιμάς, γελάς μαζί με την Σταυρούλα, με...» - Πυρ και μανία η Στέλλα με τον Σπύρο Μαρτίκα

Με εντάσεις και φωνές ξεκίνησε το αποψινό 3/5 επεισόδιο του Survivor All Star με αφορμή τις αποκαλύψεις και τα λόγια που ακούστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Μάλιστα, λίγο μετά τα "καρφιά" του Νικόλα Αγόρου και η Στέλλα Ανδρεάδου προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα μιλώντας στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα και την Σταυρούλα, αποκαλύπτοντας πως συνεχώς την κοροϊδεύουν, την υποτιμούν, χωρίς όμως να της εξηγούν τι πρόβλημα έχουν μαζί της.

Το ξέσπαμα της Στέλλας για Μαρτίκα και Σταυρούλα

«Φαίνεται ότι ο αρχιμάγειρας Σπύρος, αυτός που δείχνει τους άλλους πως μαγειρεύουν και εγώ το έχω ξαναπεί όταν ήταν η Ελευθερία, που νόμιζε ότι εγώ με τη Ρία μαγειρεύαμε, αυτός μαγειρεύει τις ψήφους ώστε να μην βγει στον τάκο. Όταν γυρίσαμε από το συμβούλιο είπε ότι, όσοι ψήφισαν Σπύρο, θα τους καταδικάσει ο κόσμος.

Λέει «ψάχνω το τρίτο άτομο. Με ψήφισε ο Αγόρου, με ψήφισε ο Μπάρτζης, όποιος είναι το τρίτο άτομο θα το καταδικάσει ο κόσμος». Λέω «Σπύρο, εγώ σε ψήφισα και αν θέλεις να πεις κάτι, επειδή γνωρίζεις ότι σε ψήφισα εγώ, πες το πρόσωπο με πρόσωπο. Μην το πας πλαγίως. Αν έχεις παντελόνια, πες το μπροστά μου. Και αν έχεις κάποιο πρόβλημα γιατί όντως έχεις πρόβλημα μαζί μου, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, από τη στιγμή που δεν σου έχω κάνει τίποτα, πες το μου. Δεν σου αρέσει η φάτσα μου, δεν σου αρέσει πως κινούμαι στον χώρο; Έλα και πες το μου!

Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις και με χλευάζεις μαζί με την Σταυρούλα! Έλα πες μου αν έχεις κάποιο πρόβλημα για να το λύσουμε, να πούμε ότι δεν ταιριάζουμε. Κάνω τεράστια υπομονή με τις προσβολές, τις πλάγιες προσβολές, για να μη χαλάσω το κλίμα της ομάδας και να πηγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο χαρούμενοι και να το παίζουμε χαρούμενοι για να επιβιώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα.