Masterchef 7: «Τείνει στο...» - Ο Κοντιζάς ''απασφάλισε'' για το μέλλον του παιχνιδιού στο Star

Θα υπάρξει νέος κύκλος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Τείνει στο...» - Ο Κοντιζάς ''απασφάλισε'' για το μέλλον του παιχνιδιού στο Star

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά για το μέλλον του Masterchef

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η εξομολόγηση του Κοντιζά που συγκίνησε τους διαγωνιζόμενους

Την Κυριακή (19/3) στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR μετά την τελευταία αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος έφυγε) ήρθε ένα νέο να "γλυκάνει" λίγο τους διαγωνιζόμενους που ξεκίνησαν να βγάζουν τα "μαχαίρια" για να μείνουν στο παιχνίδι.

Μία προσωπική ιστορία ενός από τους σεφ από το μαγειρικό του παρελθόν ήθελε να μοιραστεί ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο κριτής υποδέχθηκε στο πλατό τον παλιό φίλο και συνεργάτη του, Δημήτρη Λιέμ και δήλωσε:

«Είμαστε περίπου στη μέση του σημερινού MasterClass και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί ο καλεσμένος μας για σήμερα είναι για μένα ο μαγειρικός μου αδελφός. Υπήρξε το στήριγμά μου όταν ήμουν σε ένα πόστο, σε ένα εστιατόριο και «βούλιαζα», ήρθε και με έσωσε», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς και υποδέχθηκε τον καλεσμένο του.

«Στο εστιατόριο που βούλιαζα τότε ήμασταν θρυλική ομάδα, εγώ ήμουν tempura section. Ήταν το πρώτο μεγάλο σε όγκο εστιατόριο που δούλευα. Στην αρχή είχα πάει εκεί και νόμιζα ότι θα ήμουν στο κομμάτι του F&B και με ρωτάει τότε ο σεφ μας: μαγειρεύεις; Του λέω: πάμε δυνατά. Και με πετάει στο tempura section», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Κι εκεί έρχεται ο Δημήτρης, πήρα τα πάνω μου και με βοήθησε να επιβιώσω», κατέληξε ο Σωτήρης Κοντιζάς.