Survivor All Star: Σοβαρός τραυματισμός κατά την διάρκεια του αγώνα - Γέμισε αίματα και τον πήρε κατευθείαν το ασθενοφόρο

«Το σβέρκο μου» φώναζε πανικοβλημένος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Σοβαρός τραυματισμός κατά την διάρκεια του αγώνα - Γέμισε αίματα και τον πήρε κατευθείαν το ασθενοφόρο

Πολύ σημαντικό και κρίσιμο είναι το αποψινό 4/5 επεισόδιο του Survivor all star καθώς Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, μιας και εδώ και ενάμιση περίπου μήνα παίζουν μόνο για ασυλίες και φαγητό. Όμως, η επικοινωνία με την οικογένειά τους είναι το πιο σημαντικό.

Φυσικά, στο άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα -δείτε εδώ. Έτσι λοιπόν όλοι μπήκαν στον στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Σοβαρός τραυματισμός Τάκη

Όμως, σημειώθηκε κι ένας σοκαριστικός τραυματισμός. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ Ηλία και Τάκη, ο δεύτερος είχε ένα πολύ άσχημο χτύπημα, καθώς τραυμάτισε το σβέρκο του και άνοιξε το φρύδι του.

Η κάμερα αμέσως θόλωσε το πρόσωπό του, μιας και είχε γεμίσει αίματα και ήρθε αμέσως να τον πάρει ασθενοφόρο.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ο Στέλιος λοιπόν, ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση, ωστόσο, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση (δείτε πως τα πήγε σε τέταρτα τηλεθέασης) οι υποψήφιοι είναι πλέον 4. Ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Γιώργο Κόρομι από τους Κόκκινους και ο Νικόλας Αγόρου με τον Σπύρο Μαρτίκα από τους Μπλε.

Ένας από αυτούς σήμερα 4/5 θα αποχωρήσει από το Survivor All Star και θα επιστρέψει μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη πίσω στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Τάκης με τον Σπύρο απέσπασαν τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και η "μάχη" δόθηκε ανάμεσα στον Γιώργο και τον Νικόλα, όμως ο Αγόρου ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και δυστυχώς θα αποχωρήσει σήμερα 4/5 από το Survivor All Star.

Survivor All Star spoiler 4/5