Masterchef 7: Κλάμα - Πουλί κουτσούλησε την Μαρία Λαζαρίδου την ώρα της ομαδικής δοκιμασίας

Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Κλάμα - Πουλί κουτσούλησε την Μαρία Λαζαρίδου την ώρα της ομαδικής δοκιμασίας

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης 4/5 το Masterchef 7 μέσα από την συχνότητα του STAR και μάλιστα αυτή τη φορά οι παίκτες ταξίδεψαν στην Λακωνία για να διαγωνιστούν στην ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας.

Φυσικά, για ακόμη μια φορά, δεν έλειψαν οι εντάσεις, με έναν συγκεκριμένο παίκτη να κατακεραυνώνει την Μαρία Μπέη - δείτε εδώ ποιος.

Εκτός όμως από "καρφιά", είδαμε κι ένα απρόοπτο περιστατικό. Συγκεκριμένα, την ώρα που Κόκκινη ομάδα σχεδίαζε τα πιάτα που θα ετοιμάσει, ένα πουλί κουτσούλησε την Μαρία Λαζαρίδου!

«Κάτι με κουτσούλησε», αναφώνησε η επίδοξη σεφ και αμέσως κοίταξε τον ουρανό. «Μπορώ να έχω λίγο χαρτί;; Με χ@ζουν τα πουλιά! Θα πάρω λεφτά;», ρώτησε η Μαρία Λαζαρίδου με τους συμπαίκτες της να ξεσπούν σε γέλια

«Την είχε αφοδεύσει ένα ιπτάμενο. Οπότε είπα πως τελείωσε, το πήραμε και είναι γούρι, κερδίσαμε σήμερα», είπε γελώντας στην κάμερα ο Μότο – Μότο.

Η επική στιγμή που η Μαρία Λαζαρίδου δέχεται.. κουτσουλιά από πουλί

Ο Κοντιζάς ''απασφάλισε'' για το μέλλον του παιχνιδιού στο Star

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.