Έφτασε το Γκότση που ήταν στο Survivor all star από την 1η ημέρα - Το ποσό που συγκέντρωσε ο Αγόρου

Τίμιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έφτασε το Γκότση που ήταν στο Survivor all star από την 1η ημέρα - Το ποσό που συγκέντρωσε ο Αγόρου

Ημέρα αποχώρησης ήταν η Πέμπτη 4/5 για το Survivor all star και έτσι μετά από μια σημαντική παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης είδαμε να φεύγει οριστικά από το παιχνίδι ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος είχε μπει ως προσθήκη.

Σε γενικές γραμμές ο πρώην παίκτης δεν απασχόλησε κατά την παραμονή του με ίντριγκες και κλίκες και μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχε ξεκαθαρίσει, πως δεν ήθελε να έχει πολλά - πολλά με τους συμπαίκτες του στη ζούγκλα.

Φαίνεται, πως εν τέλει η επιλογή του αυτή να μην ενταχτεί σε πηγαδάκια του στοίχισε και έτσι σε λίγες ημέρες αναμένουμε να δούμε την επιστροφή και την άφιξη του Αγόρου στην Ελλάδα με προορισμό τον τόπο καταγωγής του (δείτε εδώ σε ποιον έριξε καρφιά πριν αποχωρήσει).

Το ποσό που συγκέντρωσε ο Νικόλας Αγόρου στο Survivor all star

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε, πως ο νεαρός αγρότης μπορεί να μην έφτασε στο τέλος και στον τελικό, ωστόσο κατάφερε να συγκεντρώσει ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό, το οποίο ανέρχεται στις 55.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα ειδικά αν αναλογιστούμε, πως μάζεψε τα ίδια λεφτά με τον Ηλία Γκότση, που είχε μπει από την πρώτη ημέρα στο παιχνίδι.

Το παράπονο του Αγόρου μετά την υποψηφιότητά του

«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα.

Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα. Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα», είχε τονίσει ο πρώην παίκτης του Survivor all star.

«Εν πάση περιπτώσει κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος… και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση. Εγώ παραδέχθηκα ότι έχω κάμψη όταν την είχα. Πλέον είμαι δυνατός και προχωράω. Τώρα το πηγαίνουν έτσι σκοινί-κορδόνι, είναι λιγάκι αστείο», είχε πει ο Νικόλας Αγόρου.

«Μην προσπαθείτε να πατήσετε πάνω σε λόγια που έχω πει. Ακολουθείτε μία συγκεκριμένη δική σας στρατηγική, γιατί θέλετε να βγάλετε κάποιον δυνατό ή επειδή κάτι βλέπετε σε μένα ή στον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό», είχε αναφέρει κλείνοντας.