MasterChef 7: «Μας έχει ζαλίσει τα παπ@π@ρι@ όλη μέρα» - Άγριος καβγάς στον εξώστη λίγο πριν την αποχώρηση

Ποιος έφυγε τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Μας έχει ζαλίσει τα παπ@π@ρι@ όλη μέρα» - Άγριος καβγάς στον εξώστη λίγο πριν την αποχώρηση

Μόλις ξεκίνησε το αποψινό (5/5) επεισόδιο του MasterChef 7 έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στην Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα (δείτε εδώ γιατί) και η ένταση αυτή συνεχίστηκε και μετά την ανακοίνωση της χαμένης ομάδας, αφού την ώρα της ψηφοφορίας ο δεύτερος δεν σταματούσε να μιλάει, να σχολιάζει και να γελάει με τους αντιπάλους του.

Αυτό εξόργισε τον Ηλία Κιαζόλι, ο οποίος δεν δίστασε να του απαντήσει βάζοντάς του τις φωνές μπροστά στους κριτές, οι οποίοι σε αυτό το επεισόδιο έζησαν πολύ έντονες και πρωτόγνωρες στιγμές.

Έξαλλος ο Ηλίας με τον Νίκο στο MasterChef 7

«Εσύ ποιος είσαι κατ’ αρχάς; Πες μου ένα πράγμα. Πως σε λένε; Πες μου ποιος είσαι. Κριτικός; Κρίνεις εμένα από εκεί πάνω; Ποιος είναι ο ρόλος σου εδώ μέσα για να κρίνεις εσύ εμένα; Ένας παίκτης είσαι», είπε αρχικά ο Ηλίας Κιαζόλι, με τον Νίκο Τράκα να επισημαίνει στην κάμερα του STAR:

«Δεν το βρίσκω άδικο να εκφράζω την άποψη μου. Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να εκφράσουν μια άποψη από εκείνη τη στιγμή. Δεν γέλαγα μόνο εγώ στον εξώστη, γελούσαν όλοι. Η Λαζαρίδου ή διπλωμάτισσα ήταν σοβαρή γιατί πρέπει να τα έχουμε καλά και με τα δυο μέτωπα. Το λάθος όμως ήταν που δεν πήρα τον λόγο».

Ενώ ο Ηλίας στην κάμερα δήλωσε: «Σήμερα μας έχει ζαλίσει τα παπ@π@ρι@ όλη μέρα. Έχει κερδίσει τις 13.000 ευρώ, μας το λέει καθημερινά και μας το παίζει παντογνώστης. Παρόλα αυτά δεν είναι έτσι ακριβώς και δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος μάγειρας από εμάς ή πρέπει να εκφέρει άποψη πάνω σε αυτό που κάνω εγώ».

«Ρε φίλε, εντάξει! Έχει γαμ@θεί ο άλλος! Έλεος, πιο πολύ μιλάει», υπογράμμισε στη συνέχεια και ο Γιώργος Πορφύρης στην Μαρία Μπέη παρατηρώντας την ένταση ανάμεσα στους δύο άντρες.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Τελικά, μετά την ψηφοφορία η Μαρία Μπέη και ο Θοδωρής ήταν εκείνοι που έπρεπε να μονομαχήσουν για να κρατήσουν την θέση τους στον διαγωνισμό, αντιγράφοντας ένα πιάτο ενός διάσημους σεφ. Οι προσπάθειές τους ήταν καλές, όμως, ένας τα κατάφερε.

Δυστυχώς για κάποιους, ο Θοδωρής απέτυχε και συγκέντρωσε αρκετά πιο λίγους πόντους από την συμπαίκτριά του και έτσι εκείνη επέστρεψε στον εξώστη, ενώ εκείνος τους αποχαιρέτησε μια και καλή.