Survivor all star: ''Καρφώθηκαν'' με τα βλέμματά τους - Η μπηχτή του Λιανού σε Βασάλο & Χρυσαειδή στο συμβούλιο του νησιού

Πληθαίνουν οι ατάκες...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: ''Καρφώθηκαν'' με τα βλέμματά τους - Η μπηχτή του Λιανού σε Βασάλο & Χρυσαειδή στο συμβούλιο του νησιού

Στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής (7/5) στο Survivor all star είδαμε από την κάλπη, στην οποία οδηγήθηκαν οι μπλε να βγαίνει ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας, ο αγαπημένος φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα και μάλιστα αποκρυπτογράφησε τις ψήφους με τον ίδιο να καταλαβαίνει ποιο ήταν συγκεκριμένα το χαρτί της Σταυρούλας Χρυσαειδή, αφού ήταν εκείνο με την ''καρδιά''.

Η ατάκα του Γιώργου Λιανού στη Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έκανε ένα απολαυστικό σχόλιο θέλοντας να πειράξει τους δύο παίκτες σχετικά με το πόσο καλά γνωρίζονται! Οι δύο τους ήρθαν σε δύσκολη θέση, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε επίσης: Survivor all star: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο...» - Η στιγμή της εκδίκησης για την Μελίνα

Η ύπουλη κίνηση της Μελίνας Μεταξά για Βασάλο και Χρυσαειδή

Ένα πολύ περίεργο σκηνικό συνέβη την Κυριακή 7/5 στο Survivor all star λίγο μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και συγκεκριμένα στην καλύβα και στη μεριά, που κοιμούνται οι κόκκινοι και οι μπλε.

Η Μελίνα Μεταξά λοιπόν, πήρε την πρωτοβουλία και άλλαξε τις κουβέρτες! Πιο συγκεκριμένα μπήκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη Σταυρούλα Χρυσαειδή...με τους δύο τελευταίους να μένουν έκπληκτοι.

Η Μελίνα στην προσωπική της συνέντευξη παραδέχτηκε, πως έκανε τις αλλαγές αυτές με σκοπό να είναι όλοι πιο άνετα στην καλύβα, χωρίς βέβαια να παραδέχεται, πως οι κινήσεις της υποκινήθηκαν από το φημολογούμενο φλερτ της Σταυρούλας με τον Κωνσταντίνο.