Survivor All Star: «Έγινε κάτι που με τάραξε, η Σταυρούλα...» - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Έγινε κάτι που με τάραξε, η Σταυρούλα...» - Αποκάλυψη

Το Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 8/5 και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βγήκε μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ για να αποκαλύψει ένα περιστατικό που συνέβη με πρωταγωνίστρια την Σταυρούλα Χρυσαειδή το οποίο την έκανε έξαλλη.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εξήγησε πως η παίκτρια των Μπλε ενοχλήθηκε με την "ένωση" των δύο ομάδων στην καλύβα και τα λόγια της ήταν τόσο αιχμηρά που έκανε εντύπωση σε όλους ο τρόπος της, ωστόσο κανείς δεν μίλησε για να μην ξεκινήσει άλλος ένας καβγάς.

Διαβάστε επίσης: «Καιρό τώρα συμβαίνει αυτό! Δεν ξέρω πως...» - Η Σαλταφερίδου έδωσε στεγνά τον Βασάλο για την Σταυρούλα

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor All Star

«Έγινε κάτι που με τάραξε», ξεκίνησε να λέει εξηγώντας πως ο Τάκης πλησίασε στην καλύβα τους Μπλε και ξεκίνησαν να κάνουν μαζί του πλάκα κάποιοι παίκτες, προκαλώντας την αντίδραση της Σταυρούλας, η οποία σύμφωνα πάντα με την Μαριαλένα, είπε: «Μια χαρά δεν καθόσασταν από εκεί; Εδώ ήρθατε να τα πείτε;» και επειδή εκείνοι δεν της έδιναν σημασία, συνέχισε: «Ο καθένας κοιτάει τον κ@λο του. Τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν ερχόσασταν».

Η τελευταία φράση ήταν αυτή που εξόργισε την παίκτρια των Κόκκινων, όπως και τον Σάκη Κατσούλη, με τους δυο τους να αναφέρουν πως η Χρυσαειδή δεν έχει παιδεία, ενώ η Μαριαλένα εξηγούσε πως δεν ήθελε να μιλήσει για να αποφύγει να δημιουργηθεί μεγάλη φασαρία.

Διαβάστε επίσης: Spoiler 8/5: Η ομάδα που κερδίζει απόψε - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!