MasterChef 7: «Είσαι όμορφη ούτως ή άλλως! Άβαφη όμως είσαι...» - Έδιναν και έπαιρναν τα κοπλιμέντα του Κουτσόπουλου & του Κοντιζά στην Μαρία Μπέη

«Μη ξαναβάλεις! Ούτε τις κουρτίνες στα μάτια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Είσαι όμορφη ούτως ή άλλως! Άβαφη όμως είσαι...» - Έδιναν και έπαιρναν τα κοπλιμέντα του Κουτσόπουλου & του Κοντιζά στην Μαρία Μπέη

Από τη μία πλευρά το Survivor All Star σήμερα, Δευτέρα 8/5, και από την άλλη το MasterChef 7. Μπορεί για το ριάλιτι επιβίωσης να γνωρίζουμε ήδη ποιος θα κερδίσει και ποιος θα βγει στον τάκο (δείτε εδώ), ωστόσο όσον αφορά στο ριάλιτι μαγειρικής, όλα είναι μία έκπληξη.

Το επεισόδιο ξεκίνησε, λοιπόν, και μαζί και η νέα δοκιμασία των παικτών. Οι κριτές, έτσι, άρχισαν να κάνουν τις βόλτες τους στους πάγκους, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά να κοντοστέκονται σε αυτόν της Μαρίας Μπέη, η οποία είναι ίσως και η πρωταγωνίστρια του φετινού κύκλου.

Οι δυο τους παρατήρησαν πως η διαγωνιζόμενη δεν ήταν βαμμένη και ενθουσιάστηκαν με αυτό, ενώ δεν δίστασαν να το δείξουν και να της κάνουν τα κοπλιμέντα τους.

Τα κοπλιμέντα του Κοντιζά και του Κουτσόπουλου στην Μαρία Μπέη στο MasterChef 7

Σ.Κ.: Σήμερα έχεις βαφτεί πολύ λιγότερο ε;

Μ.Μ.: Σήμερα σεφ δεν έχω βάλει ούτε make up.

Σ.Κ.: Να σου πω κάτι; Είσαι πολύ πιο όμορφη!

Λ.Κ.: Είσαι όμορφη ούτως ή άλλως. Άβαφη όμως είσαι πολύ πιο όμορφη.

Μ.Μ.: Δεν έχω βάλει ούτε make up σήμερα ούτε βλεφαρίδες

Λ.Κ.: Μη ξαναβάλεις! Ούτε τις κουρτίνες στα μάτια

Ετοιμάζεται ήδη ο 8ος κύκλος;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Masterchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.