Survivor All Star: Την πάτησαν - Όχι ένας ούτε δύο αλλά τρεις οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σας το είχαμε πει εξ'αρχής!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Την πάτησαν - Όχι ένας ούτε δύο αλλά τρεις οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τον αποψινό (8/5) αγώνα του Survivor All Star όλοι οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στην καλύβα και οι Μπλε αποφάσισαν να μιλήσουν "ανοιχτά" χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα και "πηγαδάκια". Έτσι, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης, που είναι οι παίκτες που έχουν διχάσει περισσότερο την ομάδα, εξέφρασαν ο ένας στον άλλο τι τους έχει ενοχλήσει και τι θεωρούν πως έχει συμβεί.

Αυτό, ωστόσο, δεν έληξε καλά, αφού οι δύο παίκτες άρχισαν να τσακώνονται και ο φαρμακοποιός δεν ήθελε να ακούσει και σηκώθηκε και έφυγε φωνάζοντας στον Νίκο Μπάρτζη: «Είσαι ανέντιμος, λες μόνο ψέματα». Εκείνος με την σειρά του εξήγησε πως δεν περνάει καλά στο παιχνίδι και τότε άρχισε να προσπαθεί να πείσει τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και να δοκιμαστεί.

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Η ένταση αυτή μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός τους διέκοψε, λέγοντας πως έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας.

Ένας ένας έγραψαν το όνομα εκείνου που ήθελαν να βγάλουν στον τάκο και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη, λοιπόν, Οι νέοι υποψήφιοι είναι τρεις. Ο λόγος για την Ρία Κολοβού, η οποία συγκέντρωσε 6 ολόκληρες ψήφους από την ομάδα της, ενώ από μια ψήφο πήραν και ο Μπάρτζης, τον οποίο δεν ήθελε να "δώσει" η ομάδα, και ο Ασημακόπουλος...

Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο στο Μαϊάμι