Survivor All Star: «Του φεύγει το χέρι και χτυπάει στα γεννητικά μου όργανα» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ασημακόπουλο για τον Τάκη Καραγκούνια

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον χτύπησε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Του φεύγει το χέρι και χτυπάει στα γεννητικά μου όργανα» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ασημακόπουλο για τον Τάκη Καραγκούνια

Ο αποψινός (9/5) αγώνας του Survivor All Star έληξε και νικητές αυτή τη φορά αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, οι οποίοι μπήκαν αμέσως στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν μέχρι το Μαϊάμι. Οι Μπλε από την άλλη πλευρά έμειναν πίσω, κατσουφιασμένοι και προβληματισμένοι στην καλύβα τους.

Την ώρα που συζητούσαν, λοιπόν, όλα όσα συνέβησαν στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήρε τον λόγο και αποκάλυψε στους φίλους του πως ο Τάκης Καραγκούνιας τον έχει χτυπήσει όχι μόνο μία φορά, αλλά νωρίτερα το χτύπημά του ήταν και το τελειωτικό για εκείνον αφού άγγιξε την ευαίσθητη περιοχή του.

Διαβάστε επίσης: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη;

Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τον Καραγκούνια στο Survivor All Star

«Βλέπω έναν Τάκη Καραγκούνια που συνέχεια μου κάνει επίθεση. Δύο φορές με έχει χτυπήσει κιόλας σε μία περιοχή ευαίσθητη για τον άντρα», είπε αρχικά και εξήγησε τι συνέβη στους συμπαίκτες του: «Στον τελευταίο πόντο, έπαιζε ο Σάκης ενάντια στην Σταυρούλα κι εγώ ήμουν στην πλευρά του Σάκη και ερχόταν εκνευρισμένος και μου έκανε τζατζαρίσματα. Σε μία φάση του φεύγει το χέρι και χτυπάει στα γεννητικά μου όργανα. Του λέω "Είσαι καλά; Είσαι τρελός"».

Διαβάστε επίσης: ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ οι προσευχές του Μπάρτζη - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε!

Το τρίτο μεγάλο έπαθλο μετά την Αγγλία και το Μαϊάμι

Λίγος καιρός έχει απομείνει για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή στο Survivor All Star και ο Ατζούν, μετά την ένωση, έχει αρχίσει να δίνει «ψωμάκι» στους συμμετέχοντες. Τόσες κακουχίες και ψυχολογική φθορά, πρέπει κάπως να ανταμειφθεί...

Πριν από λίγες εβδομάδες οι τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει τους Μπλε να «γεύονται» το πρώτο μεγάλο έπαθλο, ένα ταξίδι στην Αγγλία, ενώ απόψε είδαμε τη νικήτρια ομάδα να πηγαίνει Μαϊάμι. Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, οι παίκτες θα αγωνιστούν για να κερδίσουν το τρίτο τεράστιο έπαθλο που προσφέρει απλόχερα ο Τούρκος παραγωγός!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στην εκπομπή Πρωινό μας, από τον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη, η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία με χορηγούς για να λυθούν όλα τα αναγκαία διαδικαστικά και να μπορέσουν οι παίκτες να ριχτούν στη μάχη για δυο αυτοκίνητα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιο έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και σίγουρα ούτε η τελευταία!