Survivor all Star: Spoiler μεγατόνων - Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο την Κυριακή 14/5

Α ρε ο τυχερός!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor all Star: Spoiler μεγατόνων - Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο την Κυριακή 14/5

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για τον φετινό τελικό του Survivor All Star, δυο μήνες έμειναν, δυο μήνες πριν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πατήσουν το πόδι τους Ελλάδα και πριν ένας από αυτούς σηκώσει το τρόπαιο! Κάποιοι είναι στον Άγιο Δομίνικο από αρχές Ιανουαρίου, κάποιοι από λίγο αργότερα. Όπως και να έχει όλοι όσοι βρίσκονται εκεί αυτή την στιγμή έχουν περάσει τα πάνδεινα, έχουν βιώσει άσχημες καταστάσεις τόσο ψυχολογικές όσο και σωματικές.

Για τον λόγο αυτό ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός, τώρα που πλησιάζει το τέλος αρχίζει να δίνει απλόχερα...

Μέχρι στιγμής στο παιχνίδι έχουν δοθεί δυο πολύ μεγάλα έπαθλα: Ένα ταξίδι στην Αγγλία κι ένα ταξίδι στο Μαϊάμι (δείτε εδώ πως τα πέρασαν). Αν νομίζατε πως μέχρι εκεί φτάνει... σας γελάσανε! Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η παραγωγή είχε κινήσει τις διαδικασίες για να μπορέσει να κατοχυρώσει ένα εξωπραγματικό έπαθλο, για έναν μόνο νικητή όμως, και τα κατάφερε! Ένα υπερπολυτελέστατο αυτοκίνητο ετοιμάζεται να προσγειωθεί την Κυριακή 14/5 στον Άγιο Δομίνικο και το Youweekly.gr γνωρίζει από τώρα ποιος θα καταφέρει να το κερδίζει!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: «Ο Μπόγδανος έγραψε το χαρτάκι» - Ο Γκότσης ξεμπροστιάζει για πρώτη φορά τους πρώην συμπαίκτες του

Ο τυχερός παίκτης του Survivor All Star

Αρχικά αξίζει να σημειωθεί πως η χαρά που κάνουν οι παίκτες στο άκουσμα αυτού του επάθλου δεν περιγράφεται με λόγια! Όλοι τους χωρίς εξαιρέσεις θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους αυτό το αυτοκίνητο αλλά μόνο ένας θα το πάρει κι αυτός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα είναι ο Σάκης Κατσούλης!

Α, ρε Μαριαλένα τυχερούλα!