Masterchef 7: «Ποιος νομίζεις πως είσαι;» - Χαμός στο αποψινό 11/5 επεισόδιο

Η νέα δοκιμασία που θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: «Ποιος νομίζεις πως είσαι;» - Χαμός στο αποψινό 11/5 επεισόδιο

Στην προηγούμενη Δοκιμασία Αποχώρησης, ο Νίκος Κοντός ήταν εκείνος που αποχαιρέτησε οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023 (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτησή του) αφήνοντας οκτώ διαγωνιζόμενους στη διεκδίκηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία, η κουζίνα του MasterChef 2023 ταξιδεύει και πάλι εκτός Αττικής και βρίσκεται στο πανέμορφο Θεματικό Πάρκο Συνεβρού “Area Synest”, με τον ιδιοκτήτη του Θεματικού Πάρκου, κ. Μαρτίκ Μανικιάν, να καλωσορίζει θερμά τους επίδοξους MasterChefs.

Ο Άγγελος Τσιγκάκος, ως νικητής του Mystery Box, έχει στη διάθεσή του τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Ποιον θα ορίσει για αντίπαλο αρχηγό και πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές για την ομάδα του;

Οι τρεις chef κριτές ζητούν από τις δύο ομάδες να συνδυάσουν την υψηλή γαστρονομία και τη φιλοσοφία των μεζέδων, έχοντας τη φωτιά ως αποκλειστική πηγή θερμικής επεξεργασίας, αφού ο ηλεκτρισμός θα απουσιάζει.

Σε αυτή τη δοκιμασία οι δύο ομάδες οφείλουν να επιδείξουν στα πιάτα τους άρτια τεχνική αλλά και δημιουργική σκέψη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται επάξια στους οκτώ καλύτερους του φετινού διαγωνισμού. Πόσο καλά θα μπορέσουν να συνεργαστούν οι δύο ομάδες και ποια θα καταφέρει να οδηγηθεί στη νίκη, που θα δώσει στα μέλη της μια θέση στους επτά καλύτερους του MasterChef 2023;

Το trailer για το αποψινό 11/5 επεισόδιο του Masterchef 7

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Κοντού μετά την αποχώρησή του

«Η αλήθεια είναι ότι έκατσα και διάβασα τα σχόλια που γράφτηκαν. Σίγουρα με πείραξαν στην αρχή, όμως ήμουν ο εαυτός μου. Καλύτερα να μετανιώνουμε για πράγματα που δεν έχουμε κάνει. Νομίζω ότι ήμουν αυθόρμητος και αυθεντικός, αυτό μετράει. Σίγουρα σε καταστάσεις πίεσης και ανταγωνισμού λες πράγματα πιο επιθετικά ή αμυντικά. Όλοι κρατάμε μία στάση. Το αν είπα δυο πράγματα παραπάνω δεν σημαίνει ότι έχω κάτι με τα παιδιά.

Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που ξέρω ότι δεν υπάρχει συνεννόηση. Με τον Γιώργο Πορφύρη και τη Μαρία Μπέη δεν ξέρω αν θα δεχόμουν να συνεργαστώ, υπήρχε ένας έντονος ανταγωνισμός. Δεν κρατάω κακία όμως, όλα καλά».