Θρίαμβος με τον χορό του Νίκου Κοκλώνη στο J2US: «Εσένα άμα είχαμε στείλει, καλύτερα θα...» - Η μπηχτή για τον Victor Vernicos στην Eurovision

Προβλέπεται μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θρίαμβος με τον χορό του Νίκου Κοκλώνη στο J2US: «Εσένα άμα είχαμε στείλει, καλύτερα θα...» - Η μπηχτή για τον Victor Vernicos στην Eurovision

Το Just The 2 of Us ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 12/5 και όχι του Σαββάτου αυτή τη φορά κι αυτό γιατί το Σάββατο 13/5 θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2023. Επηρεασμένοι, λοιπόν, από τον μουσικό διαγωνισμό του ALPHA, αποφάσισαν πως το θέμα της βραδιάς δεν μπορεί να είναι κανένα άλλο και έτσι όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια που έχουν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια στο σόου.

Πρώτος και καλύτερος βγήκε στη σκηνή ο Νίκος Κοκλώνης, καλωσορίζοντας το κοινό του τραγουδώντας το τραγούδι με το οποίο είχε πάει ο Σαρμπέλ στην Eurovision, "Γειά σου Μαρία", διασκευάζοντάς το ελάχιστα, αλλάζοντας και τον τίτλο σε "Γειά σου Ελλάδα".

Η σπόντα του Ψινάκη για τον Victor Vernicos και η απάντηση του Κοκλώνη στο J2US για την Eurovision 2023

Αφού καταχειροκροτήθηκε, καλωσόρισε τους αγαπημένους κριτές και τον guest της βραδιάς, που είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Ο ίδιος, ωστόσο, έκανε ένα σχόλιο για την φετινή ελληνική αποστολή, δίνοντας την αφορμή στον παρουσιαστή να μιλήσει για τον Victor Vernicos (δείτε εδώ το "κράξιμο" που του έριξε νωρίτερα).

«Εσένα άμα είχαμε στείλει, καλύτερα θα τα είχαμε πάει», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης, με εκείνον να απαντά: «Ο Βίκτωρας πήγε με την καρδιά του και την ψυχή του κρατώντας την ελληνική σημαία. Όλοι εμείς έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε».

Και στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή η Καίτη Γαρμπή η οποία ερμήνευσε το τραγούδι της δικής της συμμετοχής στον διαγωνισμό, "Ελλάδα χώρα του φωτός", ενώ αργότερα ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί δεν υπάρχει αποχώρηση απόψε.

Εμφανίστηκε και ο Τζώνη Καλημέρης αργότερα, ο οποίος έκανε μία αποκάλυψη για τον Ηλία Ψινάκη:

«To 2004 έσωσα πολύ κόσμο από τα χέρια του. Ο Ηλίας Ψινάκης έδερνε γιατί ήθελε να προστατέψει την παραγωγή, την ελληνική αποστολή και τον Σάκη. Εκείνη την εποχή η τηλεόραση ασχολούνταν με αυτά τα θέματα. Υπήρξαν και πολλοί γύρω από τους σταθμούς που γινόντουσαν επιθετικοί και απωθητικοί. Ο Σάκης ήταν ο Σάκης, όπως είναι πάντα. Αλλά έχω δει τον Ηλία Ψινάκη με τα μάτια μου, να πιάνει άνθρωπο απ’ τα μαλλιά».