Survivor All Star spoiler 14/5: Αυτός κερδίζει το αυτοκίνητο και θα γίνει χαμός - Απειλές για οικειοθελή αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 14/5: Αυτός κερδίζει το αυτοκίνητο και θα γίνει χαμός - Απειλές για οικειοθελή αποχώρηση

Βρισκόμαστε περίπου δυο μήνες μακριά από τον τελικό του Survivor All Star και τα έπαθλα έχουν μεγαλώσει πολύ. Σήμερα 14/5 ο νικητής του αγωνίσματος θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα - όποτε και να φύγει - με ένα ολοκαίνουργιο SUV.

Μέχρι στιγμής στο παιχνίδι έχουν δοθεί δυο πολύ μεγάλα έπαθλα: Ένα ταξίδι στην Αγγλία κι ένα ταξίδι στο Μαϊάμι (δείτε εδώ πως τα πέρασαν) και δεν θα μείνουν μέχρι εκεί. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η παραγωγή είχε κινήσει τις διαδικασίες για να μπορέσει να κατοχυρώσει ένα εξωπραγματικό έπαθλο - για έναν μόνο νικητή όμως - και τα κατάφερε!

Ένα υπερπολυτελέστατο αυτοκίνητο ετοιμάζεται να προσγειωθεί σήμερα 14/5 στον Άγιο Δομίνικο και το Youweekly.gr γνωρίζει από τώρα ποιος θα καταφέρει να το κερδίζει!

Αυτός κερδίζει σήμερα στο Survivor All Star το αυτοκίνητο

Όλοι τους χωρίς εξαιρέσεις θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους αυτό το αυτοκίνητο αλλά μόνο ένας θα το πάρει κι αυτός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα είναι ο Σάκης Κατσούλης!

Αυτός απειλεί με οικειοθελή αποχώρηση

Στον Άγιο Δομίνικο ωστόσο θα επικρατήσει χάος λόγω της νίκης του. Θα "πέσουν" κατηγορίες για παρασπονδία και αδικία, όπως γράφει το sports365.gr. Οι διαμαρτυρίες είναι έντονες με αποτέλεσμα η παραγωγή για ακόμη μια φορά να έρθει αντιμέτωπη με πρόβλημα.

Ειδικά Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα γίνουν έξαλλοι για τα δυο αγωνίσματα που βρέθηκαν αντίπαλοι με τον νικητή του αγώνα.

Μάλιστα, όπως γράφουν, ο Νίκος θα φτάσει στο σημείο να απειλήσει την παραγωγή με οικειοθελή αποχώρηση αν δεν αποκατασταθεί η αδικία. Άλλωστε ξέρουμε ότι ο παίκτης όταν αδικείται ο ίδιος ή βλέπει να γίνεται αδικία, βγαίνει εκτός εαυτού.

Η παραγωγή από πλευράς της προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ειδικά στην φάση που βρισκόμαστε δηλαδή περίπου δυο μήνες πριν τον μεγάλο τελικό.

Survivor All Star spoiler