My Style Rocks: «Θα πέσετε να με φάτε! Σκέφτομαι να αποχωρήσω» - "Κόκκαλο" οι κριτές

«Δεν συμφωνώ με τις βαθμολογίες! Δεν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Θα πέσετε να με φάτε! Σκέφτομαι να αποχωρήσω» -

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν στο σημερινό 25/5 επεισόδιο του My Style Rocks η Νικόλ Δεσποτοπούλου και μάλιστα δεν δίστασε να τα βάλει με τους κριτές, για τον τρόπο που βαθμολογούν.

Μάλιστα, αφορμή στάθηκε η βαθμολογία της Ηλιάνας στην Κλαίρη, όπου της έβαλε έναν βαθμό παραπάνω για να πάρει τα πάνω της. Ο Στέλιος Κουδουνάρης σταμάτησε τη διαδικασία και απευθύνθηκε στην Νικόλ.

Διαβάστε επίσης: «Δεν μπορώ να μιλήσω...» - "Πνίγηκε" στο κλάμα η Ίριδα Παπουτσή στον αέρα του ΣΚΑΙ

Έξαλλη η Νικόλ με τους κριτές

«Χρειάστηκα έναν άνθρωπο να μιλήσω στην παρούσα φάση και να της πω δύο πράγματα. Νιώθω έντονα, σας ζητώ συγγνώμη. Δεν συμφωνώ με τις βαθμολογίες. Δεν θέλω να το κάνω αυτό γιατί θα πέσετε και οι τρεις πάνω μου, το έχω δει να συμβαίνει και δεν θέλω.

Για να μη βλέπω τους βαθμούς που βλέπει ίσως κάνω κάτι λάθος. Και στην παρούσα φάση ίσως δεν κάνει να είμαι εδώ και σκέφτομαι να αποχωρήσω!», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

Oι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως και να έχει όμως, όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός