Survivor All Star spoiler 28/5: Άνδρες ή γυναίκες; Αυτή η ομάδα κερδίζει τον Ελληνοτουρκικό αγώνα

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 28/5: Άνδρες ή γυναίκες; Αυτή η ομάδα κερδίζει τον Ελληνοτουρκικό αγώνα

Στο επεισόδιο της Κυριακής 28/5 το αγώνισμα στο Survivor All Star θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, θα είναι Ελληνοτουρκικό. Ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί Ελλάδα εναντίον Τουρκίας. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες και οι Τουρκάλες γυναίκες εναντίον των Ανδρών Ελλάδας και Τουρκίας.

Οι άνδρες της ελληνικής ομάδας έχουν δυναμώσει αρκετά, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας που ήταν από τους πιο αδύναμους αγωνιστικά παίκτες αποχώρησε από το παιχνίδι - δείτε πόσα χρήματα κέρδισε και δεν θα το πιστεύετε. Σίγουρα λοιπόν, έχουν προβάδισμα.

Όπως γράφεται επίσης στα social media, οι γυναίκες του τούρκικου Survivor είναι πολύ αδύναμες, με αποτέλεσμα να έχουν μειονέκτημα. Εμείς όμως, γνωρίζουμε ποιος θα κερδίσει.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε 28/5 στο Survivor All Star

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους βαθμούς, είναι αυτή των... Ανδρών! Θα αποδείξουν πως είναι δύσκολοι αντίπαλοι και θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους το έπαθλο.

Survivor All Star spoiler 28/5

Αποκάλυψη: Ποιος παίκτης δεν θα πληρωθεί φέτος από το ριάλιτι!

Ούτε δυο μήνες δεν έχουν απομείνει για τον μεγάλο τελικό και οι πληροφορίες που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία του Youweekly.gr για το τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στα γραφεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι καταιγιστικές.

Αρχικά επιβάλλεται να σημειωθεί πως φέτος ήταν η μόνη χρονιά που σημειώθηκαν τόσες πολλές αποβολές στο παιχνίδι λόγω παραβάσεων από τους ίδιους τους παίκτες. Οι παίκτες αυτοί γνώριζαν πολύ καλά τους απαράβατους κανονισμούς του ριάλιτι μιας και όλοι μαζί τους είχαν συζητήσει και συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό πριν υπογράψουν τα συμβόλαιά τους αλλά παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν τους σταμάτησε και στο τέλος τους πάτησαν και την πάτησαν!

Όσοι παίκτες, λοιπόν, έχουν αποχωρήσει ή θα αποχωρήσουν μέχρι και το τέλος του ριάλιτι, είτε λόγω παραβάσεων είτε λόγω ψηφοφορίας του κοινού θα πληρωθούν κανονικά. Όλοι, βασικά, εκτός από μία! Την λίστα με τα υπέρογκα ποσά των αμοιβών μπορείς να την δεις αναλυτικά εδώ.

Στους όρους του συμβολαίου, λοιπόν, που κάθε παίκτης υπέγραψε με την παραγωγή πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται στα τηλεοπτικά και ενδοκαναλικά πηγαδάκια, συμπεριλαμβανόταν κι ένας που έλεγε πως αν κάποιος αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα που το ριάλιτι βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ, ΔΕΝ θα λάβει την εβδομαδιαία αμοιβή του που - για όλους - φέτος κυμαίνεται στα 5.000 ευρώ! Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η Βρισηίδα Ανδριώτου, λοιπόν, δεν θα λάβει το ποσό των 5.000 ευρώ αφού αποχώρησε μόνη της πριν καν ολοκληρωθεί η παραμονή της τις πρώτες 7 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο!