J2US: ''Αναμπουμπούλα'' με τη συμμετοχή του Γιάννη Παπαμιχαήλ - Ετοιμάζεται να τον αποβάλλει η παραγωγή;

Ο κακός χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: ''Αναμπουμπούλα'' με τη συμμετοχή του Γιάννη Παπαμιχαήλ - Ετοιμάζεται να τον αποβάλλει η παραγωγή;

Το Σάββατο 27/5 το J2US θα βγει κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο έγινε γνωστό, πως θα υπάρξει μία αλλαγή στην ώρα προβολής του διαγωνισμού μουσικής, το οποίο αντί για τις 8 μ.μ θα βγει στον αέρα στις 9 μ.μ.

Εκτός όμως από την τροποποίηση στην ώρα προβολής έχει προκύψει ένα ζήτημα σχετικά με το αν θα δούμε ένα ζευγάρι να διαγωνίζεται. Συγκεκριμένα το Σάββατο 27/5 το ''Καλύτερα δε γίνεται'' ανακοίνωσε, πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν έδωσε το παρόν σε πρόβες.

Εξελίξεις με τη συμμετοχή του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο J2US

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος ανέφερε πως για λόγους υγείας δε μπορούσε να ετοιμάσει το τραγούδι του με την Ειρήνη Μερκούρη, η οποία έκανε πρόβες μόνη της. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να δούμε την απόφαση της παραγωγής, αν και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει παραβλέψει κάποιους κανόνες (δείτε εδώ το λόγο, που έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του Παπαμιχαήλ με την παραγωγή).

H μακροσκελής ανάρτηση του Παπαμιχαήλ για την παραγωγή του J2US

«Δεν ποσταρα τίποτα, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτά που θα σας πω. Όχι απλά ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΚΟΎΣΤΗΚΑ ΣΤΑ VERSE, ΚΑΙ ΑΚΟΎΣΤΗΚΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ CHANNEL STRIP, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΚΟΝΣΟΛΑ, ΠΟΥ,ΔΙΝΕΙ ΗΧΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΊΚΙΟ ; ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, Η ΜΙΞΗ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΗΧΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ STAGE, ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΆΨΟΓΑ. !!!!

ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΑΝ 3 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;; ΓΙΑΤΙ , ΟΚ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΚΟΥΓΕ ΟΤΙ ΈΣΤΕΛΝΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ , ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ' ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΟ ;;

'ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ. ;; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;; ΠΟΥ ΣΚΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ' ΓΥΑΛΙ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ !!!! . ΟΛΑ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΈΦΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΟΡΙΟ, ΤΟΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΟΥ, ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΎΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΝ , ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΈΠΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.