Έφτασε από τους 280 followers στους 40.000 μέσα 4 μήνες - "Σάλος" με διαγωνιζόμενη του My Style Rocks

Τι θα δούμε σήμερα στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έφτασε από τους 280 followers στους 40.000 μέσα 4 μήνες -

Όπως κάθε απόγευμα, έτσι και σήμερα, Δευτέρα 29/5, στο κανάλι του ΣΚΑΙ έρχεται ολοκαίνουριο επεισόδιο του αγαπημένου show μόδας, My Style Rocks, με νέο θέμα, look, εντάσεις, γέλια και κλάματα (δείτε εδώ γιατί "πνίγηκε" στα δάκρυα η Ίριδα Παπουτσή στο τελευταίο επεισόδιο). Μη το χάσετε!

Τι θα δούμε σήμερα (29/5) στο My Style Rocks

Το GALA με θέμα «Νew Post» ανοίγει τη συζήτηση στο πλατό για το κατά πόσο έχουν αυξηθεί οι followers των διαγωνιζομένων που συμμετέχουν στο My Style Rocks. Ποια έφτασε από τους 280 στους 40.000 μέσα 4 μήνες παρουσίας της στο διαγωνισμό;

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης αντιλαμβάνονται πως για μία ακόμα φορά όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια, επηρεάζουν σημαντικά τις βαθμολογίες που δίνουν τα κορίτσια στο πλατό.

My Style Rocks Σκουλός Παπαγεωργίου Κουδουνάρης

Στο προσκήνιο της συζήτησης έρχεται η Αναστασία και οι απόψεις διίστανται… Κάποιες διαγωνιζόμενες θεωρούν άδικη την είσοδό της και κάποιες ότι η προσθήκη μίας δυνατής παίκτριας τους ωθεί στην εξέλιξη.

Στο τέλος του επεισοδίου, η πορεία μιας fashionista ολοκληρώνεται στο My Style Rocks. Ποιες είναι οι εννέα που θα μπουν σε τροχιά τελικού;

MY STYLΕ ROCKS!

Σήμερα στις 18.10

My Style Rocks Καραβάτου

Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός