My Style Rocks: «Είσαι γελοία!» - "Σκοτώθηκαν" Ίριδα και Ειρήνη

Χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Είσαι γελοία!» -

Το My Style Rocks φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και όπως είναι αναμενόμενο οι απαιτήσεις και οι πιέσεις έχουν αυξηθεί κατά πολύ, μιας και νικήτρια θα είναι μόνο μια (δείτε εδώ ποια αποχώρησε χθες). Σήμερα 30/5 λοιπόν είδαμε ένα νέο επεισόδιο.

Μάλιστα, δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά οι εντάσεις μεταξύ της Ειρήνης και της Ίριδας στο με αφορμή το σχόλιο της πρώτης πως το look της Ίριδας δεν είναι ημιτελικού, αλλά κι όσα είχε αναφέρει η Ίριδα για την Νικόλ.

Χαμός μεταξύ Ειρήνης - Ίριδας

«Δεν μπορείς να μου έρχεσαι σήμερα έτσι… Από το ύφος σου φαίνεται ότι παρεξηγήθηκες» είπε η Ειρήνη. «Δεν σου έρχομαι έτσι αρχικά Κοίταξε το υφάκι σου και δεύτερον το σχόλιό μου ήταν κατά την προσωπική μου άποψη και σύμφωνα με όσα έχει δείξει η Νικόλ… Ειρήνη σβήσε και κατέβα… Όχι αυτό το υφάκι σε εμένα» απάντησε η Ίριδα.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου, δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που συμβαίνει αυτό, ρωτώντας τα κορίτσια τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους. Λίγο αργότερα η Ειρήνη αποκάλεσε γελοία την Ίριδα κι η ίδια της απάντησε: «Θα σου έλεγα τι να το κάνεις το γελοία».

Αυτές είναι οι 6 παίκτριες που πάνε τελικό

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και στο φετινό μετά τον τελικό πολλές παίκτριες θα χαθούν από την τηλεόραση, μπορεί ακόμη και η νικήτρια. Ελάχιστες είναι οι κοπέλες που είχαν λάβει συμμετοχή και σήμερα είναι στο προσκήνιο. Ανάμεσα τους η Ιωάννα Τούνη, η Αλεξάνδρα Παμαγιώταρου, η Ραμόνα Βλαντή και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ποιες όμως κοπέλες θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα ψηφίσει για να βγει η νέα νικήτρια του My style rocks;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει οι κοπέλες που θα φτάσουν μέχρι τον τελικό είναι οι: Όλγα Κοτλιδά, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Χριστιάννα Κατσιέρη, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και Εμιλία Βόντος.

My style rocks τελικός