Survivor All Star spoiler 1/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά το έπαθλο επικοινωνίας απόψε!

Κόκκινοι ή μπλε θα δουν από κοντά συγγενείς και φίλους;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 1/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά το έπαθλο επικοινωνίας απόψε!

Η 21η εβδομάδα του Survivor All Star κλείνει απόψε με ένα πολύ κρίσιμο επεισόδιο κι εννοείται πως το Youweekly.gr γνωρίζει από τώρα τι ακριβώς θα γίνει!

Οι παίκτες απόψε θα συνεχίσουν τον δεύτερο γύρο για τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας, έναν αγώνα που είναι πολύ διαφορετικός από τους αντίστοιχους προηγούμενους αφού η νικήτρια ομάδα ούτε μηνύματα θα διαβάσει, ούτε ηχητικά μηνύματα θα λάβει... Η νικήτρια ομάδα θα μπορέσει μετά από 5 ολόκληρους μήνες να αγκαλιάσει, να φιλήσει και να μιλήσει με συγγενείς και φίλους αφού εδώ και λίγες ημέρες αυτοί βρίσκονται εκεί, μετά από κάλεσμα του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ποιοι κερδίζουν απόψε στο Survivor All Star

Ο δεύτερος γύρος του αγωνίσματος, βέβαια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει διακόπηκε αφού οι Μπλε εξαγριώθηκαν με τον Τάκη Καραγκούνια που μετά την ήττα του σε run με το Νίκο Μπάρτζη χτύπησε το πόδι του σε κάτι κουβάδες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να ζητήσει να μείνει εκτός στίβου. Οι Μπλε αντέδρασαν θεωρώντας πως έγινε εσκεμμένα επειδή δεν ήταν πολύ καλός σε αυτό το αγώνισμα και αρνήθηκαν να παίξουν. Οι Κόκκινοι δεν δέχτηκαν να δώσουν φάουλ και έγινε το έλα να δεις..

Εν τέλει, όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο αγώνας ολοκληρώθηκε και οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν! Σάκης, Μαριαλένα, Τάκης, Μελίνα και Κωνσταντίνος θα συναντήσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους μετά από 5 ολόκληρους μήνες...

Υπενθυμίζουμε πως θα ακολουθήσει και η αποχώρηση της εβδομάδας και το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιο θα είναι το αποτέλεσμα (δείτε εδώ ποιος κερδίζει!).