J2US: Επιστροφή μεγατόνων - Διαγωνιζόμενος αποχωρεί έκτακτα & τον αντικαθιστά αγαπημένη τραγουδίστρια

Απουσιάζει πολύ καιρό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US:  Επιστροφή μεγατόνων - Διαγωνιζόμενος αποχωρεί έκτακτα & τον αντικαθιστά αγαπημένη τραγουδίστρια

Οι εξελίξεις στο Just the 2 of us δε σταματάνε, καθώς η παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη έχουν αποφασίσει εκτός από το ζευγάρι, που αποχωρεί κάθε Σάββατο να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό και με πολλούς τρόπους.

Πρόσφατα είχε μπει στο show ένα μυστικό ζευγάρι και μέσα από το ρεπορτάζ του Breakfast at star έγινε γνωστό, πως ένα νέο και πολύ αγαπημένο πρόσωπο αναμένεται να κάνει την είσοδο του στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στο J2US και ο παίκτης που αποχωρεί

Πιο αναλυτικά, αναφέρθηκε την Πέμπτη 1/6 πως ο Beast, που είναι ο coach της Λουίζας έκλεισε συνεργασία με την Πάολα στη Θεσσαλονίκη και έτσι αποχωρεί! Στη θέση του λοιπόν, θα βλέπουμε μια τραγουδίστρια, που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, αλλά τα τελευταία χρόνια δε ζει στην Ελλάδα! Ο λόγος για την Καλομοίρα, που θα κάνει ένα μεγάλο comeback (δείτε εδώ φωτογραφία από την οικογένειά της).

Η αυστηρή ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεν θα εμφανιστεί μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη για προσωπικούς λόγους.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν εμφανίστηκε όλη την εβδομάδα στις πρόβες του μουσικό show αλλά ούτε και στην πρόβα τζενεράλε. Σε αυτό ακριβώς στάθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. "Αυτά λέει η Βίβλος" είπε o παρουσιαστής, εννοώντας τους κανόνες του "J2US".

Χθες το ζευγάρι ήταν να ερμηνεύσει τα "Δακτυλικά Αποτυπώματα".