Survivor All Star: «Θα κάνετε παιδάκι;» - Η αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε ερώτηση της μητέρας της για τον Σάκη Κατσούλη

Μεγάλες αποκαλύψεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θα κάνετε παιδάκι;» - Η αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε ερώτηση της μητέρας της για τον Σάκη Κατσούλη

Άλλο ένα συγκινητικό επεισόδιο του Survivor All Star προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1/6 και μετά τον πιο δύσκολο αγώνα που έδωσαν οι Μπλε και οι Κόκκινοι, όλοι τους πέρασαν λίγο χρόνο με τις οικογένειές τους. Οι Διάσημοι μπορεί να μην είχαν πολλές ώρες μπροστά τους λόγω της ήττας τους, ωστόσο πρόλαβαν να πουν δυο λόγια και να αγκαλιάσουν τους αγαπημένους τους για άλλη μία φορά. Οι συζητήσεις τους, λοιπόν, προβλήθηκαν μία μία και κάποιες από αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον (δείτε εδώ ποιος θα φύγει).

Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, για παράδειγμα, πέρα από τη συγκίνηση που ένιωσε που είδε τον καλό της πέντε μήνες μετά, δήλωσε μπροστά στην κάμερα πως εκείνος μύριζε τέλεια, σε αντίθεση με αυτό που περίμενε να νιώσει.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, από την άλλη πλευρά, είδε την κόρη του και πόσο αυτή είχε μεγαλώσει. Γέλασε πολύ με τις ατάκες της για το παιχνίδι, αλλά του ήρθε "κεραμίδα" η αποκάλυψη πως στο 11χρονο αυτό κορίτσι αρέσει πολύ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η ερώτηση της μητέρας της Μαριαλένας για την οικογένεια με τον Σάκη στο Survivor All Star

Στο τέλος, μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας με την μητέρα της κατακλύστηκε από τις ερωτήσεις της και τις συμβουλές της, οι οποίες είχαν να κάνουν με την γκρίνια της στον Σάκη Κατσούλη και την σχέση τους. Και δεν δίστασε να την ρωτήσει: «Θα κάνετε παιδάκι;», με την παίκτρια να μένει άφωνη.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που η Μαριαλένα δεν πλησίασε τον πατέρα του Σάκη, ενώ εκείνος σπάραζε στο κλάμα