Survivor all star: «Τάκη φιλιά στο καλό και...» - Έξαλλοι πανηγυρισμοί και φωνές από Μπάρτζη και Ασημακόπουλου για τη αποχώρηση του Καραγκούνια

Ο απόλυτος πανικός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Τάκη φιλιά στο καλό και...» - Έξαλλοι πανηγυρισμοί και φωνές από Μπάρτζη και Ασημακόπουλου για τη αποχώρηση του Καραγκούνια

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποτελεί και επίσημα πια παρελθόν από το Survivor all star κάτι, που σε μερικούς παίκτες έφερε χαρά και σε άλλου λύπη, παρά τον πολύ έντονο χαρακτήρα, που είχε επιδείξει.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν γνωστό, πως είχε ''όχι τις καλύτερες σχέσεις μαζί του'' και αυτό φάνηκε τη στιγμή, που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Τάκη, αλλά και στο επεισόδιο, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 5/6.

Πιο αναλυτικά, ο παίκτης μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο φώναζαν στην κάμερα το νέο σύνθημα, που έβγαλε ο Μπάρτζης για τον Τάκη, που έφυγε και σίγουρα για τους δύο αποτελεί μία ευχάριστη είδηση (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την επιστροφή του Τάκη).

Ο πανηγυρισμός Μπάρτζη και Ασημακόπουλου για την αποχώρηση του Καραγκούνια από το Survivor all star

«Τάκη φιλιά στο καλό και γεια χαρά και άλλη φορά όχι θεατρικά», φώναζε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Καραγκούνιας "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά την αποχώρηση

«Έχω ζητήσει μία συγγνώμη στην Μελίνα Μεταξά, γιατί είχαμε μαλώσει. Ήμουν αρκετά έντονος και της είχα μιλήσει έντονα κι εγώ. Ήταν ένα γεγονός που άλλα ήθελα να πω και άλλα κατάλαβε. Είπα στην Μελίνα ότι στην ηλικία της θα έπρεπε να έχει δυο παιδιά, αλλά εννοούσα κάτι άλλο. Μου είχε πει ένα πολύ μεγάλο ψέμα, ότι δεν μου είπε ποτέ το ότι μου πρότεινε να ψηφίσω την Ρία και την Εύη και όχι εκείνη.

Όταν μου είπε μη με χαρακτηρίζεις ψεύτρα γιατί μας βλέπουν και γονείς και είσαι και εσύ γονιός, ότι δεν μπορείς να συγκριθείς με ένα 12χρονο κορίτσι. Ήθελα να πω ότι δεν είναι πια παιδί, αλλά ένας ενήλικας. Μετά εκείνη άρχισε να κλαίει και έμεινα παγωτό εγώ. Ούτε στην τηλεόραση ούτε στην προσωπική μου ζωή θα το έλεγα, δεν είμαι κάφρος. Δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό».

Όσον αφορά στον παίκτη των μπλε που αποβλήθηκε, δήλωσε: «Τον Ηλία Γκότση τον θαύμαζα, αλλά μόλις είδα κάποια πράγματα που έκανε, δεν συμφωνούσα. Δεν ήταν μόνος του, ήταν κολλητός με τον Μπόγδανο, που είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδάκι, πήγαινε στην αγκαλιά του Γκότση και έκλαιγε για την κοπέλα του, την Αλεξάνδρα. Και φαγητά του έδινε, αλλά ο Γκότσης πιάστηκε, αλλά όλοι γνωρίζουν ποιος έχει γράψει μία λίστα, όλοι οι πρώην μπλε παίκτες. Και ο Βασάλος και η Μαριαλένα και η Μελίνα. Είχα φάει κι εγώ κάτι χωρίς να ξέρω από που ήταν, αλλά κακά τα ψέματα στα σκουπίδια όλοι βρίσκαμε φαγητό»,

ενώ όταν ο δημοσιογράφος του εξήγησε πως εκείνος τον θεωρεί υπεύθυνο για την αποβολή του και δεν θέλει καμία επαφή μαζί του, απάντησε: «Ούτε εγώ θέλω καμία επαφή μαζί του, να είναι καλά εκεί που είναι».

Και στη συνέχεια, μίλησε για άλλα σκηνικά για τα οποία κατηγορήθηκε: «Δεν έριξα ποτέ άμμο στο πρόσωπο της Στέλλας, οι κάμερες τα δείχνουν όπως θέλουν. Η Στέλλα δεν μου ζήτησε ποτέ τον λόγο, δεν βγαίνει ποτέ μπροστά και μετά πάει στις προσωπικές συνεντεύξεις και θάβει όλον τον κόσμο. Δεν έκανα ποτέ σωματική επίθεση στην Εύη, είναι ένα φρικτό ψέμα του Ηλία Γκότση. Έχω δεχτεί σωματική απώθηση από την Ασημίνα Χατζηανδρέου».

Στο τέλος, μάλιστα, π πρώην παίκτης αποκάλυψε για το χρηματικό ποσό που κέρδισε (δείτε το εδώ): «Ένα ποσό θα είναι για την κόρη μου για να σπουδάσει και τα υπόλοιπα θα είναι για να κάνω κάτι σε συνεργασία με συμπαίκτη μου από το Survivor.