Survivor all star: Βγήκε στον τάκο ένας ακόμη μαχητής - Ο νέος (6/6) υποψήφιος προς αποχώρηση

Μαζί με το Κωνσταντίνο Βασάλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Βγήκε στον τάκο ένας ακόμη μαχητής - Ο νέος (6/6) υποψήφιος προς αποχώρηση

Την Τρίτη 6/6 τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor all star είδαμε να χάνουν οι μπλε με την ομάδα των κόκκινων να πηγαίνει με άλλη διάθεση στο συμβούλιο του νησιού χαλαρή, ως παρατηρητές.

Ο δεύτερος υποψήφιος (6/6) προς αποχώρηση από το Survivor all star

Έτσι λοιπόν, οι λίγοι εναπομείναντες μαχητές έπρεπε να βγάλουν άλλον έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει και όντως τελικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε στον τάκο.

Ο Βασάλος αποκάλυψε την ύπουλη κίνηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Δεν με ενόχλησε, που βγήκα υποψήφιος, με στεναχώρησε που βγήκα υποψήφιος. Με στενοχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας, για ποιο λόγο. Μετά τη Νέα Υόρκη έχω αντιληφθεί, ότι μια νέα φιλία γεννήθηκε. Εδώ θα γελάσετε όλοι. Μαριαλένα και Μελίνα, αυτές οι δύο για κάποιο περίεργο λόγο γίνανε φίλες...

Η Μαριαλένα είπε ότι δε μπορεί να ψηφίσει γυναίκα και ξαφνικά η Μελίνα αγάπησε τόσο πολύ τη Μαριαλένα που ενώθηκαν και έγιναν φίλες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες, όχι για αστεία. Η ψήφος της Μαριαλένας μου υποδηλώνει φόβο και συμφέρον.

Τι εννοώ με αυτό....είπε αντί να πάω με το συναίσθημα και να πω όχι ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, λέει ας πάω με τη μάζα, αν χάσουμε τη δεύτερη ασυλία να ψηφίσουμε τη Μελίνα, γλιτώνω τον ποπό μου, δεν βγαίνω υποψήφια, τι στο καλό θα χάσουμε και την τρίτη ασυλία; Αυτό με ενοχλεί πιο πολύ, με ενοχλεί το συμφέρον! Έλα Μαριαλένα μου...», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.