Survivor All Star spoiler 7/6: Η φήμη επιβεβαιώθηκε - Οι κόκκινοι κερδίζουν απόψε κι αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δύσκολη απόφαση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 7/6: Η φήμη επιβεβαιώθηκε - Οι κόκκινοι κερδίζουν απόψε κι αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η 22η εβδομάδα του Survivor All Star σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της και σίγουρα δεν έλειψαν και δεν θα λείψουν οι ανατροπές. Μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα των Κόκκινων από την άποψη πως η ψυχολογία δυο τουλάχιστον παικτών - από τους τέσσερις σε σύνολο - (του Βασάλου και της Μαριαλένας) είναι ριγμένη αφού οι τσακωμοί ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Η ήττα στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, την Δευτέρα 5/6, ήταν η αφορμή για να ραγίσει το γυαλί ανάμεσά τους κι όπως φαίνεται κι από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες η κατάσταση απόψε θα κορυφωθεί (δείτε το trailer εδώ). Παρά τα όσα συμβαίνουν στην παραλία, βέβαια, μπλε και κόκκινοι θα πρέπει να βρουν την δύναμη να αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία, μια ασυλία που θέλουν απεγνωσμένα και οι δυο ομάδες. Οι κόκκινοι για να μην καταστραφούν ολοσχερώς, οι μπλε για να μην βγάλουν κι άλλον παίκτη τους στον τάκο, όπως έγινε εχθές με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

To Youweekly.gr γνωρίζει ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία του Survivor All Star απόψε

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, οι Κόκκινοι θα πάρουν επιτέλους μια ανάσα αφού θα κάνουν σήμερα την δεύτερη σερί τους νίκη και θα στείλουν τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού να σφαχτούν ενώ εκείνοι θα τους κοιτάζουν με γαλήνη από τον πάγκο τους. Το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση: Νίκος Μπάρτζης!