My style rocks: «Αυτό θα θέλουν όλοι να κάνεις...» - Ντράπηκε η Παπαγεωργίου με το πικάντικο σχόλιο της Καραβάτου

Η αναφορά στο σύντροφό της Ηλιάνας, Γιάννη Καραβασάνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Αυτό θα θέλουν όλοι να κάνεις...» - Ντράπηκε η Παπαγεωργίου με το πικάντικο σχόλιο της Καραβάτου

Μια έντονη είσοδο έκανε την Τετάρτη 7/6 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό του Μy style rocks με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου να προϊδεάζει το κοινό για όσα επρόκειτο να δει σχετικά με το μοντέλο.

Με λαϊκό κομμάτι έκανε την πασαρέλα της αυτή τη φορά η Ηλιάνα, φορώντας ένα λευκό σορτσάκι, γαλάζιο πουκάμισο και χρυσές, ψηλές μπότες (δείτε εδώ την αμηχανία της Καραβάτου για τη διαφορά ύψους, που έχουν).

Στη συνέχεια μάλιστα, η Καραβάτου έσπευσε να κάνει και ένα σχόλιο στην κριτή αναφορικά με τις κατακτήσεις, που έχει τονίζοντας όμως, πως η Ηλιάνα δεν έχει μάτια παρά μόνο για το σύντροφό της.

Η ατάκα της Κατερίνας Καραβάτου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Μy style rocks

«Αυτό θα θέλουν όλοι να κάνεις, να τους τηλεφωνήσεις, εσύ όμως έχεις μάτια μόνο για αρχιτέκτονες, όπως ακούσαμε», είπε η Κατερίνα Καραβάτου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντάει: «Θα συμφωνήσω».

Η ερωτική εξομολόγηση της Παπαγεωργίου για το σύντροφο της

Μέσα από τις νέες δηλώσεις, που παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Στούντιο 4 τη Δευτέρα 5/6 το μοντέλο - παρουσιάστρια ανέλυσε μέσα από τη συνέντευξη της γνωστά και άγνωστα κομμάτια από τη ζωή της, καθώς και αναφέρθηκε και στη σχέση της με το Γιάννη Καραβασάνη

«Η σχέση που έχω τώρα με επανάφερε στο κέντρο μου, είχε ξεχάσει πως ήμουν πριν από μερικά χρόνια. Πλέον στο κομμάτι της ζωής μου ήμουν πολύ στρατιωτάκι, με έχει βοηθήσει να χαλαρώσω περισσότερο να κάνω και λίγο χαβαλέ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.