Survivor all star: «Εχθές έκλαψα τρεις φορές» - Ψυχολογικά ράκος ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Τραγουδούσε Τερζή μέσα στη ζούγκλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Εχθές έκλαψα τρεις φορές» - Ψυχολογικά ράκος ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Η απογοήτευση του Κωνσταντίνου Βασάλου από την ώρα, που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση και συγκεκριμένα από τη στιγμή, που κατάλαβε ότι τον ψήφισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τεράστια.

Στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης 7/6 στο Survivor all star αποκαλύφθηκε αφενός ο άγνωστος τσακωμός των δύο παικτών στη ζούγκλα (δείτε εδώ) και αφετέρου η πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Βασάλου.

Η απογοήτευση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την ψήφο της Ρουμελιώτη

«Η αλήθεια είναι ότι με δεν το περίμενα ποτέ από τη Μαριαλένα, με ψήφισε, με έβαλε στην ίδια ζυγαριά με τη Μελίνα! Εγώ φταίω, γιατί είμαι πολύ συναισθηματικός, εχθές έκλαψα 3 φορές, θα το πω και αυτό, είχα μία κουβέντα με τη Μαριαλένα και έκλαψα τρείς φορές, πάνω στην έντονη κουβέντα, που είχαμε με τη Μαριαλένα πιέστηκα και δάκρυσα.

Δηλαδή δεν έχω κλάψει για άλλα και άλλα πράγματα, έκλαψα γιατί με πρόδωσε η φίλη μου! Με έβαλε στο ίδιο καζάνι με έναν άνθρωπο, ο οποίος τόσο καιρό, τόσους μήνες μας έχει ανακατώσει, έχει μεταφέρει πληροφορίες...δηλαδή όταν βλέπεις δύο ανθρώπους να κάνουν παρέα και αφήνεις υπονοούμενα, ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι παραπάνω από μία φιλία, πως γίνεται να συγχωρέσεις έναν τέτοιο άνθρωπο;

Γι αυτό πιέστηκα, γι αυτό έκλαψα, γιατί μπήκα στη θέση της και λέω εγώ το φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι κόκκινοι κερδίζουν απόψε κι αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η 22η εβδομάδα του Survivor All Star σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της και σίγουρα δεν έλειψαν και δεν θα λείψουν οι ανατροπές. Μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα των Κόκκινων από την άποψη πως η ψυχολογία δυο τουλάχιστον παικτών - από τους τέσσερις σε σύνολο - (του Βασάλου και της Μαριαλένας) είναι ριγμένη αφού οι τσακωμοί ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Η ήττα στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, την Δευτέρα 5/6, ήταν η αφορμή για να ραγίσει το γυαλί ανάμεσά τους κι όπως φαίνεται κι από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες η κατάσταση απόψε θα κορυφωθεί. Παρά τα όσα συμβαίνουν στην παραλία, βέβαια, μπλε και κόκκινοι θα πρέπει να βρουν την δύναμη να αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία, μια ασυλία που θέλουν απεγνωσμένα και οι δυο ομάδες. Οι κόκκινοι για να μην καταστραφούν ολοσχερώς, οι μπλε για να μην βγάλουν κι άλλον παίκτη τους στον τάκο, όπως έγινε εχθές με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, οι Κόκκινοι θα πάρουν επιτέλους μια ανάσα αφού θα κάνουν σήμερα την δεύτερη σερί τους νίκη και θα στείλουν τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού να σφαχτούν ενώ εκείνοι θα τους κοιτάζουν με γαλήνη από τον πάγκο τους. Το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση: Νίκος Μπάρτζης!