Survivor all star: «Όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω» - Πυρά και καρφιά από το Μπάρτζη στη Μαριαλένα για την ψήφο στο Βασάλο

Την έβγαλε στη σέντρα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω» - Πυρά και καρφιά από το Μπάρτζη στη Μαριαλένα για την ψήφο στο Βασάλο

Το επίκεντρο στο Survivor all star τις τελευταίες ημέρες είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συγκεκριμένα για την ψήφο, που έριξε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε προδοσία δεδομένης της φιλίας τους.

Η ίδια έχει εξηγήσει τη θέση της, ωστόσο υπήρξαν κρυφοί και έντονοι καυγάδες ανάμεσα σε εκείνη και το Βασάλο (δείτε εδώ αναλυτικά) μετά την απόφασή της αυτή.

Από τη μεριά του ο Νίκος Μπάρτζης την Τετάρτη 7/6 πήρε λόγο επί του θέματος και δε δίστασε να επικρίνει τη Μαριαλένα για την κίνησή της, αφού εκείνος δε θα έβγαζε έτσι εύκολα στον τάκο το φίλο του.

Τα καρφιά του Νίκου Μπάρτζη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor all star

«Ό,τι είπε χθες ο Κωνσταντίνος στο συμβούλιο, έχει πολλά πατήματα και το βρίσκω λογικό! Κάπως μου φαίνεται ότι σε τόσες ψηφοφορίες το λογικό ήταν να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος βάσει αγωνιστικότητας και να λέμε ότι είναι το στήριγμά μου, ο Κωνσταντίνος, ο κάθε Κωνσταντίνος, ότι είναι φίλος και δεν μπορώ να τον ψηφίσω και μετά να βγαίνει σε μία ψηφοφορία, που όντως καλά το είπε ήταν σαν να έχω εγώ τον Ασημακόπουλο σε μία ζυγαριά με Στέλλα και να βάζω πιο επάνω την Στέλλα, που δεν είμαστε κοντά, ούτε έχουμε περάσει τόσα πράγματα και να ψηφίσω τον Γιώργο.

Για εμένα προσωπικά η φιλία είναι κάτι ξεχωριστό και όπως είπα και στην ψηφοφορία, όταν κάποιος μου έχει σταθεί δε θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία, γιατί μου έχει σταθεί στα δύσκολα. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό, βέβαια για τον κάθε άνθρωπο αλλάζει αυτό», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Οι κόκκινοι κερδίζουν απόψε κι αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η 22η εβδομάδα του Survivor All Star σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της και σίγουρα δεν έλειψαν και δεν θα λείψουν οι ανατροπές. Μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα των Κόκκινων από την άποψη πως η ψυχολογία δυο τουλάχιστον παικτών - από τους τέσσερις σε σύνολο - (του Βασάλου και της Μαριαλένας) είναι ριγμένη αφού οι τσακωμοί ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Η ήττα στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, την Δευτέρα 5/6, ήταν η αφορμή για να ραγίσει το γυαλί ανάμεσά τους κι όπως φαίνεται κι από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες η κατάσταση απόψε θα κορυφωθεί. Παρά τα όσα συμβαίνουν στην παραλία, βέβαια, μπλε και κόκκινοι θα πρέπει να βρουν την δύναμη να αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία, μια ασυλία που θέλουν απεγνωσμένα και οι δυο ομάδες. Οι κόκκινοι για να μην καταστραφούν ολοσχερώς, οι μπλε για να μην βγάλουν κι άλλον παίκτη τους στον τάκο, όπως έγινε εχθές με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, οι Κόκκινοι θα πάρουν επιτέλους μια ανάσα αφού θα κάνουν σήμερα την δεύτερη σερί τους νίκη και θα στείλουν τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού να σφαχτούν ενώ εκείνοι θα τους κοιτάζουν με γαλήνη από τον πάγκο τους. Το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση: Νίκος Μπάρτζης!