Oι Προδότες: «Αν με βλέπεις, σ' αγαπώ...» - Η Γωγώ φανερά συγκινημένη ξέσπασε σε κλάματα

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Oι Προδότες: «Αν με βλέπεις, σ' αγαπώ...» - Η Γωγώ φανερά συγκινημένη ξέσπασε σε κλάματα

Ένα πρωτοφανές παιχνίδι για τα ελληνικά δεδομένα έκανε την πρεμιέρα του το βράδυ της Τετάρτης 7/6 στον ΑΝΤ1 με τους Προδότες να συστήνονται στο κοινό (δείτε εδώ πως τα πήγε στο πρόγραμμα σε νούμερα).

Την Πέμπτη 8/6 προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο στην έπαυλη, όπου θα έπρεπε ουσιαστικά ένα πιστός να δολοφονηθεί. Ο παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έλαβε έναν σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος έφερε το όνομα του Βασίλη.

Ο παίκτης αν και νωρίς αποχωρεί από τους Προδότες με τη Γωγώ να ξεσπάσει σε κλάματα με το που το πληροφορείται!

Ο πιστός που δολοφονήθηκε στους Προδότες και η παίκτρια που ''έσπασε''

«Αναμενόμενο! Εννοείται ότι φοβάσαι κάτι ισχυρό, που σου έφερε τα 8.000 αλλά δεν σκέφτηκες και έξυπνα να το κρατήσεις», είπε ο Βασίλης.

«Το είπε ρε συ...μόλις έφυγε ο Βασίλης η Κατερίνα, η Αναστασία ήρθαν δίπλα μου και μου είπαν να σταματήσω, δεν ήθελα να φύγει...Βασίλη αν με βλέπεις, σ' αγαπώ», είπε κλαίγοντας η Γωγώ.

Το πρώτο επεισόδιο του νέο ριάλιτι και οι αντιδράσεις στο twitter

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συναντήθηκε με τους παίκτες και μέσα στην έπαυλη διάλεξε τους «Προδότες» που θα έχουν την τιμητική τους. Ο λόγος για την Μαρίνα Καρατζόγλου, τον Γιώργο Κώτογλου και τον Κωνσταντίνο Μιραλλάη.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έκαναν την πρώτη τους αποστολή προκειμένου να γεμίσει το ταμείο! Αφού κατάφεραν να κερδίσουν οι παίκτες με τις μπλε στολές, επέστρεψαν στην έπαυλη για να προχωρήσουν στην «δολοφονία».

Στο τέλος του επεισοδίου οι τρεις Προδότες συναντήθηκαν για πρώτη φορά, έβγαλαν τις μάσκες τους και αποκαλυφθήκαν.

Ωστόσο, το Twitter δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τους παίκτες αφού κάποιοι θύμισαν το Dolce Vita, άλλοι το Big Brother αλλά την παράσταση έκλεψε ο ανερχόμενος Αϊνστάιν.