Οι Προδότες Highlights (8/6): Έπεσε πολύ κλάμα - Οι παίκτες που ερωτεύτηκαν από το πρώτο επεισόδιο

Μεγάλο ενδιαφέρον για όσα είδαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Προδότες Highlights (8/6): Έπεσε πολύ κλάμα - Οι παίκτες που ερωτεύτηκαν από το πρώτο επεισόδιο

Το δεύτερο επεισόδιο του νέου παιχνιδιού του ΑΝΤ1, Προδότες, προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8/6 και οι αποχωρήσεις συνεχίστηκαν, με τα πρώτα κλάματα να πέφτουν. Πέρα, όμως, από την στεναχώρια φαίνεται πως ένα από τα συναισθήματα που επικρατούν είναι και ο έρωτας... (δείτε εδώ ποιοι είναι όλοι οι παίκτες).

Όλα όσα είδαμε χθες (8/6) στους Προδότες

«Αν με βλέπεις, σ' αγαπώ...» - Η Γωγώ φανερά συγκινημένη ξέσπασε σε κλάματα

Ένα πρωτοφανές παιχνίδι για τα ελληνικά δεδομένα έκανε την πρεμιέρα του το βράδυ της Τετάρτης 7/6 στον ΑΝΤ1 με τους Προδότες να συστήνονται στο κοινό.

Την Πέμπτη 8/6 προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο στην έπαυλη, όπου θα έπρεπε ουσιαστικά ένα πιστός να δολοφονηθεί. Ο παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έλαβε έναν σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος έφερε το όνομα του Βασίλη.

Ο παίκτης αν και νωρίς αποχωρεί από τους Προδότες με τη Γωγώ να ξεσπάσει σε κλάματα με το που το πληροφορείται!

«Αναμενόμενο! Εννοείται ότι φοβάσαι κάτι ισχυρό, που σου έφερε τα 8.000 αλλά δεν σκέφτηκες και έξυπνα να το κρατήσεις», είπε ο Βασίλης.

«Το είπε ρε συ...μόλις έφυγε ο Βασίλης η Κατερίνα, η Αναστασία ήρθαν δίπλα μου και μου είπαν να σταματήσω, δεν ήθελα να φύγει...Βασίλη αν με βλέπεις, σ' αγαπώ», είπε κλαίγοντας η Γωγώ.

Το ερωτικό ειδύλλιο που γεννήθηκε στο παιχνίδι

Μετά τα κλάματα όμως, αποκαλύφθηκε πως η Γωγώ μάλλον έχει "μπλεχτεί" σε ένα ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο, με τα βλέμματα να έχουν πέσει πάνω τους. Μάλιστα, εκείνη του προσέφερε και ένα τρθαντάφυλλο.

«Έχουμε και ένα ερωτικό ειδύλλιο στους Προδότες, που αυτό με ανησυχεί πάρα πολύ γιατί θα παίξουν πολλές συμπάθειες. Ο Κωνσταντίνος από την Κύπρο και η Γωγώ έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά από χθες, οπότε θεωρώ πως υπάρχει κάτι ερωτικό που θα επηρεάσει το παιχνίδι. Μήπως είναι και αυτό μια στρατηγική;», ανέφερε ο Αντώνης.

«Τι να πω! Μόλις διώξατε έναν...» - Γεμάτος ειρωνεία ο Μαρκουλάκης με τη γκάφα των παικτών

Πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα διαφορετικό είναι το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 με τους Προδότες να συστήνονται στο κοινό βάζοντας τους στο κλίμα της στρατηγικής, που θα εφαρμόσει ο καθένας για να επιβιώσει.

Οι πρώτες αποχωρήσεις έλαβαν χώρα στο δεύτερο επεισόδιο της Πέμπτης (8/6), αφού δολοφονήθηκε ο πρώτος πιστός, για τον οποία η Γωγώ έκλαψε πολύ και στη συνέχεια ψηφίστηκε η Μαριάννα για να αποχωρήσει...

Η ίδια αποκάλυψε λίγο πριν φύγει από την έπαυλη, πως η αληθινή της ταυτότητα ήταν ''Πιστός'', επομένως οι παίκτες έβγαλαν εκτός έναν σύμμαχό τους, με το Μαρκουλάκη να είναι ελαφρώς ειρωνικός απέναντί τους!

«Μόλις διώξατε έναν αθώο πιστό! Μόλις αναγκάσατε να αποχωρήσει ένας σύμμαχος! Μπορεί να μην υπάρχουν ακριβώς αθώοι, στο παιχνίδι μας κανείς δεν είναι αθώος, παρ' 'όλα αυτά η Μαριάννα ανήκε στους πιστούς...Τι να πω, λάθος βόλι, ίσως την επόμενη φορά να καταφέρετε να βρείτε κάποιον προδότη και να τον διώξετε από το παιχνίδι», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.