Οι Προδότες: Σοκαρισμένοι οι παίκτες - Η αναπάντεχη ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Άφωνοι όλοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι Προδότες: Σοκαρισμένοι οι παίκτες - Η αναπάντεχη ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Απόψε (9/6) και στο νέο επεισόδιο, που προβλήθηκε για τους Προδότες είδαμε να γίνεται άλλη μία αξιολόγηση - στρατηγική και έτσι έφυγε από το παιχνίδι μία ακόμη πιστή (δείτε εδώ ποια ήταν αυτή).

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εμφανίστηκε ξανά στην έπαυλή και έκανε δύο σημαντικές ανακοινώσεις. Αρχικά, λοιπόν τόνισε, πως το έπαθλο ήταν 7.250 ευρώ κάτι που γιορτάστηκε με κρασιά, τα οποία έφεραν δύο παίκτες, που θεωρούνταν νεκροί.

Ο λόγος για το Γιάννη και την Αναστασία, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει στην πρεμιέρα ωστόσο, αυτό ήταν ένα τρικ, αφού και οι δύο παίκτες ήταν πιστοί!

Η ευχάριστη ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στους Προδότες

Το πρώτο επεισόδιο του νέο ριάλιτι και οι αντιδράσεις στο twitter

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συναντήθηκε με τους παίκτες και μέσα στην έπαυλη διάλεξε τους «Προδότες» που θα έχουν την τιμητική τους. Ο λόγος για την Μαρίνα Καρατζόγλου, τον Γιώργο Κώτογλου και τον Κωνσταντίνο Μιραλλάη.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έκαναν την πρώτη τους αποστολή προκειμένου να γεμίσει το ταμείο! Αφού κατάφεραν να κερδίσουν οι παίκτες με τις μπλε στολές, επέστρεψαν στην έπαυλη για να προχωρήσουν στην «δολοφονία».

Στο τέλος του επεισοδίου οι τρεις Προδότες συναντήθηκαν για πρώτη φορά, έβγαλαν τις μάσκες τους και αποκαλυφθήκαν.

Ωστόσο, το Twitter δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τους παίκτες αφού κάποιοι θύμισαν το Dolce Vita, άλλοι το Big Brother αλλά την παράσταση έκλεψε ο ανερχόμενος Αϊνστάιν.