Οι Προδότες Highlights (9/6): Φεύγουν ένας ένας - Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη που άφησε άφωνους τους παίκτες

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Προδότες Highlights (9/6): Φεύγουν ένας ένας - Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη που άφησε άφωνους τους παίκτες

Το βράδυ της Παρασκευής 9/6 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1, Οι Προδότες (δείτε εδώ πώς τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης) και ήταν αρκετά έντονο, καθώς έφυγαν ακόμη δύο παίκτες, ενώ όλοι σοκαρίστηκαν με την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στους Προδότες την Παρασκευή 9/6

«Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να μην είστε τόσο άστοχοι» - Ο νέος πιστός που δολοφονήθηκε

Οι προσπάθειες των παικτών, που έχουν μπει στο ριάλιτι ''Προδότες'' να εντοπίσουν κάποιον πραγματικό προδότη φαίνεται, πως δεν πηγαίνει και τόσο καλά με αποτέλεσμα να φεύγουν - για την ώρα - μόνο πιστοί.

Την Παρασκευή 9/6 στο τρίτο επεισόδιο είδαμε μια νέα απόφαση, η οποία ήταν άκαρπη βάσει αποτελέσματος! Πιο αναλυτικά, εκτός παιχνιδιού βγήκε η Σία, η οποία ήταν και αυτή ''Πιστή''....(δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα).

Σοκαρισμένοι οι παίκτες - Η αναπάντεχη ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Στο νέο επεισόδιο, που προβλήθηκε για τους Προδότες είδαμε να γίνεται άλλη μία αξιολόγηση - στρατηγική και έτσι έφυγε από το παιχνίδι μία ακόμη πιστή.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εμφανίστηκε ξανά στην έπαυλή και έκανε δύο σημαντικές ανακοινώσεις. Αρχικά, λοιπόν τόνισε, πως το έπαθλο ήταν 7.250 ευρώ κάτι που γιορτάστηκε με κρασιά, τα οποία έφεραν δύο παίκτες, που θεωρούνταν νεκροί.

Ο λόγος για το Γιάννη και την Αναστασία, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει στην πρεμιέρα ωστόσο, αυτό ήταν ένα τρικ, αφού και οι δύο παίκτες ήταν πιστοί!

Έδιωξαν κι άλλο πιστό

Οι παίκτες στη συνέχεια βρέθηκαν ξανά στην Στρογγυλή Τράπεζα, με σκοπό να ψηφίσουν και να διώξουν έναν Προδότη από το παιχνίδι.

Οι υποψίες έπεσαν πάνω στην Εύα και στον Verone και τελικά αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και βγήκε εκτός παιχνιδιού ήταν ο δεύτερος.

Όταν o Verone αποκάλυψε πως δεν είναι Προδότης, οι παίκτες σοκαρίστηκαν, καθώς έφυγε από το παιχνίδι ένας ακόμα Πιστός. Η απογοήτευση ήταν το κυρίαρχο συναίσθημά τους, διότι φαίνεται πως οι Προδότες παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι τους και έχουν καταφέρει να διώξουν ήδη πολλούς.