J2US: «Νιώθω τύψεις! Έλεγε, αν ποτέ πάθω κάτι θέλω...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Κοκλώνη για το Γιάννη Φλωρινιώτη

«Από εκεί που μας βλέπει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Νιώθω τύψεις! Έλεγε, αν ποτέ πάθω κάτι θέλω...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Κοκλώνη για το Γιάννη Φλωρινιώτη

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα εκείνα, που αποχαιρέτησαν με ιδιαίτερο τρόπο το Γιάννη Φλωρινιώτη από την πρώτη στιγμή, που ανακοινώθηκε, ότι ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή.

Τόσο μέσα από τις δηλώσεις, που έκανε στην εξόδιο ακολουθία, όσο και το Σάββατο 10/6 στο Just the 2 of us έκανε γνωστό, πως ήταν για πολλά χρόνια γείτονες στον Πειραιά κάνοντας αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Δείτε επίσης: Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Με στρας ο στολισμός της εκκλησίας - Τι γράφει επάνω το στεφάνι της κόρης του, Αννούλας (Αποκλειστικό!)

H αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για το Γιάννη Φλωρινιώτη στο J2US

«Ότι και να πω για το Γιάννη Φλωρινιώτη είναι πολύ λίγο και είμαι πολύ λίγος και εγώ. Δε μπορείτε να καταλάβετε τι ήταν η καρδιά του και τι ήταν για όλους εμάς στη γειτονία. Θέλω να πω ότι όποιος είχε πρόβλημα έμενε σπίτι του. Ήταν τόσο καλό παιδί, είχε τόσο φιλότιμο, ήταν τόσο αδικημένος.

Θυμάμαι ήταν αμέτρητα τα βράδια στο σπίτι του με τις πόρτες ανοιχτές εκείνα τα χρόνια και έλεγε, αν ποτέ πάθω κάτι θέλω η Αννούλα και ο Νίκος, θέλω να έρθουν να κάνουν κάτι στο Just τώρα μου το έλεγε και έχω και τύψεις, που δεν πρόλαβα να κάνω και κάτι, δικό μου το λάθος, από εκεί που μας βλέπει πιστεύω θα χαίρεται, γιατί ο Γιάννης ήθελε τη λάμψη, τη χαρά», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Οι δηλώσεις του Κοκλώνη για το Φλωρινιώτη στην εξόδιο ακολουθία του

«Αυτός μας έδειξε τι σημαίνει show, ήταν πάντα μπροστά, είναι ο Γιάννης, που όταν κάποιος δεν είχε στη γειτονιά, γιατί εγώ μεγάλωσα με το Γιάννη το Φλωρινιώτη, του έδινε φαγητό, του άνοιγε το σπίτι, κοιμόντουσαν όλοι μέσα, η καρδιά του ήταν τόσο μεγάλη, που θεωρώ, ότι η Ελλάδα ήταν μικρή για το Γιάννη Φλωρινιώτη!

Εγώ το γνώρισαν όταν ήμουν 9 χρονών, τότε μετακομίσαμε, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, ακόμα εκεί είναι το πατρικό μου, εκεί μένουν οι δικοί μου και ο Γιάννης ήταν ο σταρ της γειτονιάς και της καρδιάς μας, όταν κάναμε κάποια σκανταλιά, έλεγε ''Νίκο έλα εδώ, κρύψου σε εμάς'', η μαμά του δε...μας έφτιαχνε ποντιακές πίτες, οπότε καταλαβαίνετε επειδή μου άρεσε και το φαγητό όλο στο Γιάννη ήμουν!

Με την Αννούλα και το Νικολάκη μεγαλώσαμε μαζί, αγνά χρόνια δίπλα σε έναν σταρ και πλέον δεν έχουμε σταρ στην Ελλάδα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν σταρ και στην καρδιά και στην καριέρα! Μίλησα με την Αννούλα, όταν έμαθε ότι έγινε αυτό, έχω ένα παράπονο, που νομίζω ότι θα μου το συγχωρέσει, που δεν πρόλαβα να τον φέρω στο Just ήθελα να τον φέρω στο Just, λάθος μου...θα τον θυμόμαστε», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.