J2US: «Λοιπόν, καταρχήν να πω κάτι...» - Αμηχανία στο πλατό του ALPHA με την ένσταση της Πιερίδη με το Σοϊλεδη

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Λοιπόν, καταρχήν να πω κάτι...» - Αμηχανία στο πλατό του ALPHA με την ένσταση της Πιερίδη με το Σοϊλεδη

Τα show του Just the 2 of us φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και πλέον στο διαγωνισμό έχουν παραμείνει τα πιο ικανά ζευγάρια και τα πιο αγαπητά στο κοινό, που ψηφίζει κάθε Σάββατο από το σπίτι του.

Οι κριτές λοιπόν έχουν όλο και περισσότερες απαιτήσεις από τους διαγωνιζόμενους με τους coach να πιέζουν την κατάσταση για να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα στο εξής (δείτε εδώ τη συγκίνηση της Γαρμπή στην έναρξη του show).

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Άρης Σοϊλέδης το Σάββατο 10/6 δεν πήραν την καλύτερη κριτική τους και έτσι η τραγουδίστρια πιεζόμενη και από τους κριτές αποφάσισε να γίνει λίγο πιο αυστηρή με τον Σοϊλέδη.

Η ατάκα της Μαριάντας Πιερίδη στον Άρη Σοϊλέδη στο Just the 2 of us

«Λοιπόν καταρχήν να πω κάτι του έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτή τη βδομάδα αν δεν ξεκινήσει τις πρόβες από την Κυριακή το μεσημέρι...Όταν θες να κάνεις κάποια πράγματα, που είναι τόσο δύσκολο όσο είναι μια δεύτερη φωνή, που δε μπορούν να την κάνουν επαγγελματίες πρέπει να είσαι απίκο στις πρόβες», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Το καρφί της Στικούδη σε ζευγάρι του show

Τα live του Just the 2 of us συνεχίζονται και έτσι και το Σάββατο 10/6 είδαμε τα ζευγάρια να παρουσιάζουν ένα νέο τραγούδι και το Νίκο Κοκλώνη μαζί με τους κριτές να φτιάχνουν τη διάθεση του κοινού από το σπίτι αλλά και όσων παρακολουθούν στο πλατό.

Ερωτήματα θα λέγαμε, ότι προκάλεσε το σχόλιο, που έκανε η Κατερίνα Στικούδη σε ζευγάρι μετά την κριτική τους, καθώς κατά τη γνώμη της έχουν πολύ καλή χημεία, αφήνοντας αιχμές πως μπορεί να μην είναι μόνο φιλική η σχέση του.

«Δε μπορώ! Αυτό το πλάσμα συνοδεύεις, πως νιώθεις; Η χημεία μεταξύ σας είναι φοβερή δηλαδή το βλέπουμε και στο backstage και στα βιντεάκια και πάνω στην σκηνή», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Αυτή η χημεία δεν κρύβεται, πως να κρυφτεί;», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Να σου εξηγήσω δεν είναι αυτό, που νομίζεις», απάντησε η Στεφανία Ρίζου.