Survivor all star: «Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει off camera» - Βασάλος & Χρυσαειδή το σκάνε μαζί το βράδυ (Βίντεο)

Καρέ καρέ η επιστροφή τους στην καλύβα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει off camera» - Βασάλος & Χρυσαειδή το σκάνε μαζί το βράδυ (Βίντεο)

Με συνταρακτικές αποκαλύψεις ξεκίνησε την Κυριακή 11/6 το Survivor all star με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ανοίγει το στόμα της κάνοντας αποκαλύψεις, που θα συζητηθούν σίγουρα στο εξής.

Η παίκτρια δεν ανέφερε κάτι άγνωστο στο κοινό, ωστόσο ''κάρφωσε'' ένα γεγονός, που έχει να κάνει με τον κατά τα άλλα φίλο της Κωνσταντίνο Βασάλο αναφορικά με μια νυχτερινή βόλτα εκτός καλύβας...

Οι κάμερες κατέγραψαν τον παίκτη να επιστρέφει στην καλύβα, όταν όλοι κοιμόντουσαν! Φυσικά και δεν ήταν μόνος του, αλλά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία λέγεται πως είναι κοντά (δείτε εδώ τι λέει η Βαλαβάνη για το ειδύλλιο αυτό).

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Εύχομαι πραγματικά ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera, τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα και από τη στιγμή, που είναι off δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος εχθές..., αν δεν κάνω λάθος, που αυτό είναι και καταγεγραμμένο, γυρίσανε ξημερώματα θα μπορούσα να πω στην καλύβα! Κάποιος από τους μπλε και ο Κωνσταντίνος! Πραγματικά εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε όσα συμβαίνουν, πραγματικά θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Ξεκινάει ολοκαίνουρια εβδομάδα για τους παίκτες που έχουν απομείνει και αυτό σημαίνει πως πρέπει να μαζέψουν δυνάμεις ώστε να μπουν σε νέο στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για μία ακόμα ασυλία. Οι κόκκινοι έχουν αποδεκατιστεί και οι μπλε σιγά σιγά αρχίζουν να φοβούνται.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, λοιπόν, μας έχουν αποκαλύψει ήδη ποια είναι η ομάδα που θα χαρεί την πρώτη της νίκη. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος σίγουρα, διότι όσοι έχουν παραμείνει είναι και οι πιο δυνατοί, αλλά τελικά τους πόντους θα φέρουν οι Μαχητές και έτσι θα κοιμηθούν ένα ακόμη βράδυ ήσυχοι, χωρίς να πρέπει να βγάλουν στον τάκο κάποιον συμπαίκτη τους.

Οι Διάσημοι, από την άλλη, βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα! Μείνετε συντονισμένοι ώστε να δείτε ποιος θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση...

Πότε θα διεξαχθεί τελικά εξαιτίας των εκλογών

Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε σχετικά με τον τελικό του Survivor All Star εξαιτίας των δεύτερων εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου. Μπορεί η απόφαση ΣΚΑΙ και Ατζούν Αλιτζαλί, να ήταν να διεξαχθεί στο τέλος του Ιουνίου, ωστόσο, όπως φαίνεται αλλάζει η ημερομηνία.

Τόσο οι εκλογές, όσο και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφερε ανατροπές στο κανάλι του Φαλήρου και αλλαγή σχεδιασμού ακόμη και των ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με την Real Life, ο τελικός θα πάρει παράταση 15 περίπου ημερών και πιθανότατα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως θα πάρουν παράσταση για το φινάλε και το Πρωινό μας αλλά και το Γειά σου που σκόπευαν να ολοκληρωθούν στις 7 και 9 Ιουλίου αντίστοιχα.