Survivor all star: «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω» - Ασύλληπτο καρφί από το Βασάλο στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στο στόχαστρο για μία ακόμη φορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω» - Ασύλληπτο καρφί από το Βασάλο στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ποιος να μας το έλεγε ότι θα φτάναμε στους 6 μήνες από τότε, που ξεκίνησε το Survivor all star και ακόμα και σήμερα οι παίκτες τόσο της μπλε όσο και της κόκκινης ομάδας θα τσακώνονται ακόμα για τις ψήφους.

Οι κανόνες είναι πολύ συγκεκριμένοι και έτσι κάθε φορά θα βγαίνει από το συμβούλιο του νησιού ένα παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Από το συμβούλιο της Κυριακής 11/6 είδαμε τη Μελίνα Μεταξά να βγαίνει στον τάκο.

Τη Δευτέρα 12/6 η έκβαση αυτή από την κάλπη συζητήθηκε τόσο από την ίδια (δείτε εδώ τι είπε) και στη συνέχεια από το Βασάλο, που την είπε ανοιχτά στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η μπηχτή του Κωνσταντίνου Βασάλου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor all star

«Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω και προκαλούν αντιδράσεις η ψήφος σου. Η Μαριαλένα με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της. Ακούω φίλο δεν ψηφίζω, δεν ψήφιζε τότε τον Κωνσταντινίδη και μετά ψήφισε εμένα. Πάει η φιλία και μετά λέει γυναικεία αλληλεγγύη και χθες ψήφισε γυναίκα. Δεν με βοηθάς Μαριαλένα. Θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως παλιά δε με βοηθάς με αυτά, που κάνεις. Η Μαριαλένα λέει τώρα λέει θα βάλω την αγωνιστικότητα. Λέει ο Βασάλος θα ψηφίσει Μελίνα και βγήκα αληθινός», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star

Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, λοιπόν, μας έχουν αποκαλύψει ήδη ποια είναι η ομάδα που θα χαρεί την πρώτη της νίκη. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος σίγουρα, διότι όσοι έχουν παραμείνει είναι και οι πιο δυνατοί, αλλά τελικά τους πόντους θα φέρουν οι Μαχητές και έτσι θα κοιμηθούν ένα ακόμη βράδυ ήσυχοι, χωρίς να πρέπει να βγάλουν στον τάκο κάποιον συμπαίκτη τους.

Οι Διάσημοι, από την άλλη, βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα! Μείνετε συντονισμένοι ώστε να δείτε ποιος θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση...

Πότε θα διεξαχθεί τελικά εξαιτίας των εκλογών

Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε σχετικά με τον τελικό του Survivor All Star εξαιτίας των δεύτερων εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου. Μπορεί η απόφαση ΣΚΑΙ και Ατζούν Αλιτζαλί, να ήταν να διεξαχθεί στο τέλος του Ιουνίου, ωστόσο, όπως φαίνεται αλλάζει η ημερομηνία.

Τόσο οι εκλογές, όσο και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφερε ανατροπές στο κανάλι του Φαλήρου και αλλαγή σχεδιασμού ακόμη και των ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με την Real Life, ο τελικός θα πάρει παράταση 15 περίπου ημερών και πιθανότατα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως θα πάρουν παράσταση για το φινάλε και το Πρωινό μας αλλά και το Γειά σου που σκόπευαν να ολοκληρωθούν στις 7 και 9 Ιουλίου αντίστοιχα.