MasterChef highlights 12/6: Ολοκληρώθηκε η 3η φάση του τελικού - Οι μεγάλοι νικητές

Πήραν 5.000 ευρώ έκαστος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
MasterChef highlights 12/6: Ολοκληρώθηκε η 3η φάση του τελικού - Οι μεγάλοι νικητές

Μπορεί οι δυο πρώτες φάσεις του τελικού του MasterChef να έλαβαν χώρα στην Κρήτη αλλά η 3η και τελευταία, η χθεσινή 12/6, πραγματοποιήθηκε στο πλατό του σταθμού και ήταν γεμάτη ανατροπές.

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, λίγο πριν το μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής παρακολουθήσαμε να εισβάλλει στο πλατό ένας παίκτης από τα παλιά, ο Γιώργος Πορφύρης.

Όλα όσα είδαμε εχθές 12/6 στο MasterChef

Η επιστροφή του Πορφύρη και το μεγάλο του παράπονο

Ο Γιώργος Πορφύρης μαγείρεψε μαζί με τη Μαρία Μπέη, η οποία διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο. Η φιναλίστ αντιλαμβανόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Πορφύρη, ο οποίος στην προσωπική του συνέντευξη αποκάλυψε πως ήταν πολύ απογοητευμένος με όσα έλεγαν οι συμπαίκτες του για εκείνον και τα έμαθε, αφού βγήκε.

«Νιώθω λίγο αμήχανα... Βγαίνοντας από το παιχνίδι είδα αρκετά πράγματα και είδα πολλές άσχημες εκφράσεις, πολύ ακραίες έτσι συμπεριφορές, που μου φαίνονται τελείως unfair play. Ήξερα προφανώς, ότι αρκετά άτομα δε με συμπαθούν, δεν περίμενα ποτέ, ότι θα έτρωγα τέτοιες εκφράσεις, βρισιές, συμπεριφορές, κάτι άγνωστες λέξεις...

Αν τον χρόνο που κατανάλωσαν στο να με βρίζουν, αν τον είχαν χρησιμοποιήσει για τον διαγωνισμό, θα κέρδιζαν σίγουρα και καλούμε να μαγειρέψω με τον Άγγελο, που έχουμε μιλήσει όλες και όλες 5 φορές στο παιχνίδι», είπε ο Γιώργος Πορφύρης.

Οι νικητές της 3ης φάσης του τελικού

Με βάση τις δοκιμές των κριτών αποφασίστηκε, πως καλύτερα τα πήγε η τριάδα Μπέη - Πορφύρης και Τσιγκάκος με τους παίκτες να πανηγυρίζουν έντονα.