Survivor All Star: «Ο Πρίαμος εκτός κάμερας...» - Ο Ασημακόπουλος έβγαλε στη φόρα τα "άπλυτα" του Μάριου

Άδειασε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ο Πρίαμος εκτός κάμερας...» - Ο Ασημακόπουλος έβγαλε στη φόρα τα

Καλεσμένος την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star. Έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα και δει την οικογένεια του (δείτε βίντεο από την άφιξη του), ξεκίνησε να "αδειάζει" τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο επιχειρηματίας και παίκτης της Μπλε ομάδας, μίλησε για πράγματα που έγιναν πίσω από τις κάμερες, ενώ αποκάλυψε και τις συμπεριφορές ορισμένων παικτών.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για το Survivor All Star

«Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν λίγο δύσκολοι. Πήγα πολύ σβηστός, χαλαρά, ήθελα να είμαι καλός αγωνιστικά, δεν ήθελα να μπλέξω με ίντριγκες. Υπήρχαν κάποιες επιθέσεις προς το πρόσωπό μου, στην ουσία ήμουν μόνος μου. Λίγο μίλαγα με τον Κρις, λίγο με τη Μελίνα. Δεν υπήρχε αυτή η χημεία. Όλοι είχαν μπει με στρατηγική πως θα φτάσουν παρακάτω. Το 2021 ήταν τέλεια, πέρναγα πολύ ωραία! Είχε πέσει μεγάλη ανθρωποφαγία ήταν και τα λεφτά πολλά. Ήθελαν να σώσουν την καρέκλα τους», ανέφερε αρχικά.

«Τα περισσότερα παιδιά είχαν μπει με στρατηγική και ήμουν από τους μόνους που μπήκα πιο χαλαρά, πιο ήρεμα. Να έκανα παρέες για το συμφέρον μου; Δεν το κάνω και στη ζωή μου. Αν δεν συμπαθώ τον άλλον δεν θα τον προσεγγίσω για να μην βγω υποψήφιος. Εγώ τα είχα καλά με όλους, αυτοί ήθελαν να με διώξουν», σχολίασε για τις σχέσεις του με τους παίκτες.

Μετά δεν δίστασε να αδειάσει τον Μάριο Πρίαμος, λέγοντας πως άλλο δείχνει μπροστά στις κάμερες και άλλο πίσω: «Off κάμερα έπαιζαν πολλά. Μην βλέπεις κάποιους χαρακτήρες που πάνε συγκεκριμένα να κάνουν ριάλιτι με συγκεκριμένους παίκτες. Εγώ με τον Πρίαμο off κάμερα ήμασταν συνέχεια μαζί ενώ μπροστά από τις κάμερες δεν ερχόταν μαζί μας. Τον είχα υποστηρίζει όπως δεν πάει. Το κάνει γιατί θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι και δεν έχει βγει υποψήφιος ποτέ».

«Μίλησα λίγο με την Ελευθερία, μου είπε εκεί τα δικά της, είχε κάποια παράπονα. Μου είχε στείλει και η Καρολίνα αλλά δεν έχω προλάβει να τη δω. Δεν μου είπε να μεταφέρω κάτι σε κάποια από τις δύο. Τίποτα αυτός!», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Όχι ένας αλλά δυο - Αυτοί βγαίνουν απόψε 13/6 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αποκαλύψεις και για άλλους παίκτες

«Θέλουν να τον βάλουν ψεύτη. Θεωρώ ότι ο Μπάρτζης είναι ένα παιδί αξιόλογο, έχει μια καρδιά μάλαμα. Ήταν το στήριγμά μου στο παιχνίδι. Στο 2021 δεν είχε κάτσει να κάνουμε παρέα αλλά τώρα μιλήσαμε για πράγματα για την έξω μας ζωή δεν το είχαμε για το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι ένας αληθινός άνθρωπος που τον έχουν πολεμήσει πάρα πολύ. Φοβούνται ότι θα βγει αληθινός! Θέλω μέσα από την καρδιά μου να το πάρει ο Νίκος», είπε για τον Νίκο.

«Η Μελίνα είχε γενικά αποστάσεις, τις μετρούσε. Έβγαζε δοντάκια! Συνέχεια με ψήφιζε, ήταν εμμονική μαζί μου. Και που έμεινα δέκα φορές στο παιχνίδι ήταν θαύμα», αποκάλυψε.

Σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, είπε αδειάζοντας τον: «Πολλή έπαρση ο Βασάλος. Έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του θεωρώ από όταν ήρθε η οικογένεια! Εγώ το λέω με το αθώο μου μυαλό. Ήταν σαν να του είπε “μαζέψου. Μην είσαι τόσο ειρωνικός”».