Survivor All Star spoiler 14/6: ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Ανατροπάρα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 14/6: ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Η 23η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώνεται απόψε 14/6 με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο! Αρχικά αξίζει να σημειωθεί - επειδή όσοι παρακολουθούν το παιχνίδι γνωρίζουν ότι η αποχώρηση γίνεται κάθε Πέμπτη - πως αύριο δεν θα προβληθεί επεισόδιο καθώς ο ΣΚΑΙ εν όψει εκλογών αποφάσισε να τροποποιήσει το πρόγραμμά του κι αύριο, συγκεκριμένα, θα προβληθεί στις 21:00 το Debate Των Πολιτικών Αρχηγών.

Οπότε πάμε να δούμε τι θα συμβεί σήμερα στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο trailer θα υπάρξει ένας σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για το έπαθλο της εβδομάδας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα του χώσει αγκωνιά και το παιχνίδι θα διακοπεί για λίγο (δείτε εδώ το απόσπασμα). Κατά δεύτερον, μετά το τέλος του στίβου μάχης (δείτε εδώ ποιος κερδίζει) και την αξιοποίηση του επάθλου, μπλε και κόκκινοι θα μεταφερθούν στο σημείο που γυρίζεται το συμβούλιο του νησιού.

Εκεί σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο θα συζητηθούν και θα ειπωθούν πολλά! Στο τέλος, όμως, ένας παίκτης θα αποχωρήσει κι αυτό δεν αλλάζει...

Αυτή η εβδομάδα έγειρε αρκετά από την μεριά των κόκκινων από την άποψη πως έχουν μόνο έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους: Την Μελίνα Μεταξά.

Από την άλλη οι μπλε έχουν τρεις: Τον Νίκο Μπάρτζη...

...Την Στέλλα Ανδρεάδου και τον Ηλία Μπόγδανο...

Ποιος φεύγει;

Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από τον άνθρωπό μας... Η Μελίνα Μεταξά βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο...