«Η οικογένεια του Νίκου δεν με συγχάρηκε» - Η πρώτη συνέντευξη της Μαρίας Μπέη μετά τη νίκη της στο MasterChef 7

«Όλα αυτά τα κακά σχόλια...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Η οικογένεια του Νίκου δεν με συγχάρηκε» - Η πρώτη συνέντευξη της Μαρίας Μπέη μετά τη νίκη της στο MasterChef 7

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef, Μαρία Μπέη, λίγες ώρες μετά την μεγάλη της νίκη και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 15/6 βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Breakfast at star και μίλησε για όλους και για όλα.

Πέρα από το παιχνίδι, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Η πρώτη συνέντευξη της Μαρίας Μπέη μετά την νίκη της

«Νυστάζω λίγο! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν ξέρω ότι αυτό μου ανήκει κι ότι το πήρα σπίτι», είπε δείχνοντας το έπαθλο και συνέχισε «Νομίζω ότι μαζί με αυτό φέτος κέρδισα την Μαρία, κατάφερα να αγαπήσω τον εαυτό μου γιατί είχα διάφορα κόμπλεξ και δεν ντρέπομαι να το πω, όσον αφορά την εμφάνισή μου. Όλα αυτά τα κακά σχόλια που με αμφισβητούσαν ενώ εγώ ήξερα τι μπορώ να κάνω, με δυνάμωσαν. Ο στόχος μου ήταν να ξεπεράσω την Μαρία του 4 και τα κατάφερα».

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Τράκα μετά την ήττα του και η Μαρία συγκινήθηκε.

Ο Δημήτρης Μπέλλος στην ζωή της

«Ο Δημήτρης το πίστευε και μου είπε «είδες που στα έλεγα κι εσύ αγχωνόσουν;». Χάρηκε πάρα πολύ και νομίζω το έζησε λες και το κέρδισε ο ίδιος.», είπε αρχικά ενώ στην συνέχεια δήλωσε «Στο πρώτο MasterChef ήμουν 21 χρονών δεν είχα τόσο εμπειρία. Στο πρώτο με βοήθησε ο Δημήτρης πάρα πολύ για να καταλάβω τι είναι η μαγειρική ενώ στο δεύτερο του χρωστάω γιατί έφυγε και πείσμωσα, ήθελα να το πάρω και για τους δυο μας. Θα σου φανεί περίεργο αλλά τις δυο τελευταίες ημέρες που ήταν πάνω στον εξώστη και με τσίτωνε το έκανε εσκεμμένα γιατί ξέρει ότι τσιτώνω, για να το πιστέψω!»

Ενώ στην συνέχεια όταν προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη μετά τη νίκη της εκείνη σχολίασε:

«Νομίζω εμένα και τον Πορφύρη μάς είχαν "στήσει" στη γωνία»

«Ίσως επειδή εγώ και ο Πορφύρης φτάσαμε πιο κοντά στην πηγή, τα παιδιά μας έβλεπαν σαν απειλή. Δεν ήμουν ανταγωνιστική. Έχω δει κάποια πράγματα τώρα που βγήκα. Ήξερα ότι με κράζουν για το βάψιμο, για τις βλεφαρίδες αλλά δεν έδινα σημασία γιατί δεν χρειάζεται να δείχνουμε σε κακές συμπεριφορές και στην τοξικότητα»

«Η οικογένεια του Νίκου δεν με συγχάρηκε αλλά...

.. νομίζω ότι ήταν πάνω στην αγωνία στο άγχος, ήταν με τον γιο τους».

Το επόμενο MasterChef

Τέλος οι κριτές μίλησαν για την Μαρία ενώ ανήγγειλαν και το MasterChef 8!

Κοντιζάς: «Το αξίζει το Μαράκι, επέστρεψε από μια άλλη σεζόν, πεισματάρα πολύ και μπράβο της»

Κουτσόπουλος: «Κάθε χρόνο βρίσκουμε ιδέες για να το κάνουμε διαφορετικό γιατί όντως είναι η 8η χρονιά και μας βάζει σε μια διαδικασία να βρίσκουμε όμορφες ιδέες για να κρατάμε το ενδιαφέρον του κοινού» ενώ ο Ιωαννίδης ανέφερε μπροστά στην κάμερα «Δήλωσε συμμετοχή στο masterChef 8, δεν ξέρεις τι σε περιμένει».

Το έπαθλο

«Αν ήταν περισσότερα θα αγόραζα ένα διαμέρισμα και θα το ενοικίαζα για να έχω κάτι. Τώρα θα πάω προς τις επιχειρήσεις. Όλοι μου έχουν ζητήσει να τους πάρω αμάξι αλλά έχω μια ιδέα. Θα πάω να πάρω το δίπλωμα και θα το πάρω εγώ το αμάξι».