Survivor All Star spoiler 19-20-21/6: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας!

Έκπληξη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 19-20-21/6: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας!

Τώρα ξεκινούν τα... όργανα! Το Survivor All Star μπορεί να διανύει την 24η εβδομάδα που βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ, όμως αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα των ατομικών αγωνισμάτων. Οι παίκτες στις ασυλίες από εδώ και πέρα ξεχνάνε φίλους, συντρόφους και συμπάθειες και παίζουν για την πάρτη τους

Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη όχι μόνο ποιος κερδίζει απόψε 19/6 την πρώτη ατομική ασυλία αλλά ποιοι είναι οι τρεις παίκτες που κερδίζουν όλες τις ασυλίες της εβδομάδας (δείτε εδώ) γι' αυτό τώρα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τους προτεινόμενους προς αποχώρηση!

Survivorr All Star - 24η εβδομάδα - Οι τρεις προτεινόμενοι

Ο Γιώργος Λιανός κατά την διάρκεια του χθεσινού 18/6 επεισοδίου αποκάλυψε πως η αποχώρηση από εδώ και στο εξής θα γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Από εχθές, λοιπόν και για 24 ώρες άνοιξαν οι γραμμές ώστε ο κόσμος να μπορεί να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη. Με τις ψήφους αυτές θα δημιουργηθεί μια λίστα δημοφιλίας, με βάση την λίστα αυτή, λοιπόν, όποιος έχει λιγότερους ψήφους θα αποχωρεί! Πάμε τώρα να δούμε ποιοι θα είναι οι πρώτοι τρεις τυχεροί που θα κληθούν να μπουν σε αυτή την διαδικασία..

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο απόψε 19/6 βγαίνει προτεινόμενος ο Νίκος Μπάρτζης με τρεις ψήφους ενώ αύριο 20/6 θα βγει στον τάκο ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Όσον αφορά τον τρίτο και τελευταίο υποψήφιο της εβδομάδας... Σταυρούλα!

UPDATE: Διαβάστε εδώ ποιος αποχωρεί την Πέμπτη 22/6!