Survivor All Star: «Μου ρίχνει μια μούντζα, με πέτυχε στο στήθος και με έριξε κάτω» - Παραλίγο ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Σταυρούλα ζήτησε αμέσως τη βοήθειά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Μου ρίχνει μια μούντζα, με πέτυχε στο στήθος και με έριξε κάτω» - Παραλίγο ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 19/6 και αμέσως άρχισε και η γκρίνια. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι εκείνοι που κέρδισαν το έπαθλο στο τελευταίο αγώνισμα και έτσι έφυγαν για extreme sports στην θάλασσα.

Όμως, η σύντροφος του νικητή του τέταρτου κύκλου του ριάλιτι γκρίνιαζε έντονα και έτσι "βαφτίστηκε" ως η γκρινιάρα του επάθλου. Βέβαια, και ο Κωνσταντίνος δεν ήταν ο πιο ήσυχος, αφού προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με τα θαλάσσια παιχνίδια, κάνοντας έξαλλο τον άνθρωπο που τον καθοδηγούσε.

Διαβάστε επίσης: Spoiler 19-20-21/6: Αυτοί οι τρεις κερδίζουν τις 3 ατομικές ασυλίες της εβδομάδας

Ο Βασάλος παραλίγο να "ξεκάνει" τον οδηγό του και η Σταυρούλα ζητά τη βοήθειά του στο Survivor All Star

«Αφού δεν σκότωσα εγώ αυτόν που είχε το τζετ σκι πάλι καλά. Κάναμε flyboard και δεν είχα υπολογίσει, δεν κοιτούσα που πάω και τι κάνω. Και σε κάποια φάση ήταν από κάτω αυτός από το τζετ σκι, μου ρίχνει μια μούντζα, με πέτυχε στο στήθος και με έριξε κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο personal trainer.

Οι μπλε από την άλλη πλευρά, τα έβαλαν με την Σταυρούλα, η οποία έγινε ένα με τους κόκκινους και απόλαυσε μαζί τους το έπαθλο, καθώς έμειναν ελάχιστοι πια και την "πείραζαν" λέγοντάς της πως το επόμενο έπαθλο θα είναι δικό τους, με την ίδια να ζητά βοήθεια από τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τον ψυχολογικό πόλεμο που της κάνουν.

Από την καλύβα, όμως, πέρασαν στον στίβο μάχης, σε έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα, όπου με κλειστά μάτια προσπαθούσαν να πιάσουν από ένα μπαλάκι, με τις κατευθύνσεις των συμπαικτών τους και να τα βάλουν στο αντίστοιχο καλάθι, πέφτοντας πάνω σε περίεργες γεύσεις φαγητών.

Αυτό το race άνηκε στους Διάσημους, οι οποίοι απόλαυσαν μερικά κάπκεικς, περιμένοντας την ατομική ασυλία.