Survivor All Star highlights 19/6: Αυτό που ανακοίνωσε ο Λιανός δεν έχει ξανά συμβεί στα χρονικά του παιχνιδιού!

Οι φωνές Μαριαλένα και Σάκη μπροστά στα μάτια όλων

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 19/6: Αυτό που ανακοίνωσε ο Λιανός δεν έχει ξανά συμβεί στα χρονικά του παιχνιδιού!

Πλησιάζουμε στην τελική ευθεία και τα πράγματα δυσκολεύουν από κάθε άποψη! Στο χθεσινό 19/6 επεισόδιο του Survivor All Star παρακολουθήσαμε τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας ενώ... τηλεθεατές και κοινό «πάγωσαν» με την ξαφνική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού!

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε παρακάτω τα highlights του επεισοδίου!

Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 19/6 επεισόδιο του Survivor all star

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 22/6: ΤΙ; - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

Παραλίγο ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι εκείνοι που κέρδισαν το έπαθλο στο τελευταίο αγώνισμα και έτσι έφυγαν για extreme sports στην θάλασσα.

Όμως, η σύντροφος του νικητή του τέταρτου κύκλου του ριάλιτι γκρίνιαζε έντονα και έτσι "βαφτίστηκε" ως η γκρινιάρα του επάθλου. Βέβαια, και ο Κωνσταντίνος δεν ήταν ο πιο ήσυχος, αφού προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με τα θαλάσσια παιχνίδια, κάνοντας έξαλλο τον άνθρωπο που τον καθοδηγούσε.

«Αφού δεν σκότωσα εγώ αυτόν που είχε το τζετ σκι πάλι καλά. Κάναμε flyboard και δεν είχα υπολογίσει, δεν κοιτούσα που πάω και τι κάνω. Και σε κάποια φάση ήταν από κάτω αυτός από το τζετ σκι, μου ρίχνει μια μούντζα, με πέτυχε στο στήθος και με έριξε κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο personal trainer.

Οι μπλε από την άλλη πλευρά, τα έβαλαν με την Σταυρούλα, η οποία έγινε ένα με τους κόκκινους και απόλαυσε μαζί τους το έπαθλο, καθώς έμειναν ελάχιστοι πια και την "πείραζαν" λέγοντάς της πως το επόμενο έπαθλο θα είναι δικό τους, με την ίδια να ζητά βοήθεια από τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τον ψυχολογικό πόλεμο που της κάνουν.

Από την καλύβα, όμως, πέρασαν στον στίβο μάχης, σε έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα, όπου με κλειστά μάτια προσπαθούσαν να πιάσουν από ένα μπαλάκι, με τις κατευθύνσεις των συμπαικτών τους και να τα βάλουν στο αντίστοιχο καλάθι, πέφτοντας πάνω σε περίεργες γεύσεις φαγητών.

Αυτό το race άνηκε στους Διάσημους, οι οποίοι απόλαυσαν μερικά κάπκεικς, περιμένοντας την ατομική ασυλία.

Ανατροπή στους κανόνες πριν τον μεγάλο τελικό

Αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ο οποίος χάρισε ένα γεμάτο στομάχι στους Κόκκινους, οι οποίοι έφαγαν λίγα κάπκεικς, οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε νέο στίβο μάχης, για την έναρξη των ατομικών ασυλιών.

Υπάρχει, όμως, μία παγίδα. Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να αναφέρει τους κανόνες στους παίκτες, εξηγώντας τους πως μετά από κάθε αγώνα, ένας παίκτης θα κερδίζει και οι υπόλοιποι θα μπορούν να ψηφιστούν. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι στους αγώνες που ακολουθούν, θα παίζουν ξανά και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, διότι εάν κερδίσουν την ασυλία σε έναν από αυτούς, μπορούν να "αποτινάξουν" την υποψηφιότητα από πάνω τους και να βγάλουν στον τάκο έναν άλλο συμπαίκτη τους.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, με τους Μαχητές, αλλά και τους Διάσημους να μένουν άναυδοι!

Φώναζε κλαίγοντας στον Σάκη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κάποιοι άρχισαν να ενοχλούνται όταν εκείνοι που θεωρούσαν πως θα τους στήριζαν φώναζαν για τους αντιπάλους τους, όμως τα πραγματικά προβλήματα φάνηκαν στη συνέχεια.

Μέσα στην πλάκα, κατηγορούσαν την Σταυρούλα ότι άφησε τον Βασάλο να νικήσει, ενώ το ίδιο συνέβη μόλις έπαιξε και ο Σάκης απέναντι στη Μαριαλένα για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες.

Εκείνη τον κέρδισε, αλλά μετά άρχισε να πέφτει αγωνιστικά και ξεκίνησαν οι ήττες, με αποτέλεσμα να χάνει τις ζωές της και έτσι τα έβαλε με τον σύντροφό της. Από τη μία την ενοχλούσε που εκείνος της έδινε οδηγίες και προσπαθούσε να την βοηθήσει, ενώ μόλις έχασε και την τελευταία της ζωή, ξέσπασε σε κλάματα και χαρακτήρισε τον Κατσούλη αναίσθητο που δεν καταλαβαίνει ότι την ενόχλησε που έχασε για ανόητο λόγο μετά από 15 αγώνες που έπαιξε.

Υπήρξε, μάλιστα, και μία στιγμή έντασης ανάμεσα στην ίδια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όταν εκείνος προσπαθούσε να ρωτήσει τον Σάκη κάτι και εκείνη τα έβαλε μαζί του, λέγοντάς του να τον αφήσει να ηρεμήσει πρώτα, καθώς μόλις είχε επιστρέψει από race.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την 1η ατομική ασυλία

Ο πρώτος αγώνας για την 1η ατομική ασυλία του Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/6 και μετά την αλλαγή των κανόνων φαίνεται πως όλοι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Μόνο ένας μπορεί να μείνει ήρεμος για ένα βράδυ τουλάχιστον, αφού κατάφερε να "κάψει" όλες τις ζωές των αντιπάλων του.

Και, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο youweekly,gr, αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη. Βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Μπόγδανο, με τους δυο τους να έχουν από δύο ζωές και εκεί που έμειναν με μία ο καθένας, ο πρώτος κατάφερε να του "κλέψει" τη νίκη μέσα από τα χέρια.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, η Μαριαλένα πλησίασε τον σύντροφό της για να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν προηγουμένως, όμως φαίνεται πως αυτά διογκώθηκαν αφού επέστρεψαν στην καλύβα.

Εκείνη ξέσπασε ξανά, λέγοντας στον Σάκη πως την πείραξε που δεν της είπε ένα μπράβο και δεν την ανέφερε στον "λόγο" που έβγαλε μετά τη νίκη του, με εκείνον να εξηγεί πως αυτή η συμπεριφορά δεν είναι καινούρια για τον ίδιο, αλλά όπως όλα τα ζευγάρια θα το συζητήσουν όσες φορές χρειαστεί μέχρι να τα βρουν.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το youweekly.gr είχε αποκαλύψει ήδη το όνομα του πρώτου υποψήφιου, και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, αφού δεν είναι άλλος πέρα από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν συμμετείχε στον αγώνα.