First Dates highlights 20/6: Φιλήθηκαν πριν καν ολοκληρωθεί το ραντεβού τους - Επέστρεψε η Καρίνα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
First Dates highlights 20/6: Φιλήθηκαν πριν καν ολοκληρωθεί το ραντεβού τους - Επέστρεψε η Καρίνα

Απολαυστικό ήταν το χθεσινοβραδινό 20/6 επεισόδιο του First Dates, καθώς δεν έλειψαν τα ευτράπελα και εμείς έχουμε στα highlights τις πιο επικές στιγμές του παιχνιδιού της αγάπης.

Τα 20/6 highlights του First Dates

Φίλησαν πριν καν αποφασίσουν να είναι μαζί

H Καρυοφυλλιά και ο Μαρίνος, ένιωσαν από την πρώτη στιγμή μία αμοιβαία έλξη και έτσι αντάλλαξαν και το πρώτο τους φιλί!

«Απλά ερωτεύτηκα» είπε η 25χρονη που δήλωνε συνεχώς πόσο ωραίος είναι ο παρτενέρ της. Στο τέλος του ραντεβού μάλιστα, του ζήτησε ένα φιλί. «Ήταν κάτι ξαφνικό και πολύ όμορφο. Δεν το περίμενα, αλλά συνέβη», δήλωσε ο Μαρίνος.

Δείτε επίσης: «Ιστορική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση» - Χαμός στο twitter με το πρώτο γκέι ζευγάρι στο First Dates

Η επιστροφή της Καρύνα και το δεύτερο άκυρο

Η Καρίνα έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στο First Dates για να βρει τον έρωτα, ωστόσο πάλι άκυρο έριξε στον παρτενέρ της.

«Στο πρώτο ραντεβού έγινε μεγάλο λάθος. Με ξενέρωσε καταρχήν το ύψος του ανθρώπου. Θέλω κάτι στο δικό μου ύψος και παραπάνω. Επίσης ήταν αγύμναστος. Δεν ήταν του δικού μου στιλ άνθρωπος. Ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε τύχη. Τώρα περιμένω να δω 1,82 μία ντουλάπα και να έχει χαρακτήρα πιο δυναμικό από τον δικό μου. Για να περάσουμε καλά», είπε η Καρίνα.

Ο Ριχάρδος ωστόσο δεν ήταν πάλι αρκετός. Εκείνος ήθελε να ξαναβγούν δεύτερο ραντεβού, όμως η Καρίνα έριξε άκυρο, λέγοντας πως δεν είναι αρκετός για εκείνη.

Το ζευγάρι που παραλίγο να... πιαστεί στα χέρια

Το ραντεβού της Γεωργίας με τον Δημήτρη εξελίχθηκε σε... τραγωδία. Η 41χρονη φωτογράφος απογοητεύτηκε από την πρώτη στιγμή που τον είδε στο μπαρ και από το πρώτο λεπτό ξεκίνησε τα υποτιμητικά σχόλια.

«Παίρνεις ενέργεια από τους ανθρώπους; Τι τους κάνεις, τους βαμπιρίζεις δηλαδή;», είπε μετά για να συμπληρώσει «Δεν μου κάνει αυτόν τον δυνατό άντρα, που να έχει τη δύναμη από μόνος του».

«Μιας και είσαι της τέχνης… το "Περιμένοντας τον Γκοντώ" το έχεις δει; Το θεατρικό του Μπέκετ; Έπρεπε να θυμάσαι την όλη διαδικασία. Κι εσύ κάτι περιμένεις, περιμένεις… τι περιμένεις; Τίποτα δεν περιμένεις. Κωλυσιεργείς… είσαι λούμπεν. Είναι λίγο... πολύ λαϊκός», είπε και αυτό ήταν που έκανε το ραντεβού να είναι σίγουρη καταστροφή.

Βέβαια, η Γεωργία και στην προσωπική της συνέντευξη στην κάμερα ήταν το ίδιο επικριτική: «Το παράκανα που του είπα για το πτώμα αλλά αυτό εξέπεμπε η όλη του η ενέργεια στην ουσία ήταν λίγο πτώμα. Πολύ νεκροτομείο» δήλωσε.

Από την πλευρά του ωστόσο ο Δημήτρης δεν ήταν πολύ έντονος απέναντι της ούτε τις μίλησε με σκληρό τρόπο...

«Αυτό το ραντεβού ήταν με μία λέξη: αποτυχία. Το βάζω στα χειρότερα ραντεβού που έχω κάνει και δεν πρόκειται να ξαναβγώ ποτέ μαζί της. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα είχα βγει ποτέ ραντεβού. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα… που λέει ο λόγος και εύχομαι να μην τα ξαναπούμε», δήλωσε.

Η Ελληνίδα Kim Kardashian

Η Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν, Κυβέλη πήγε με αυτοπεποίθηση στο ραντεβού κάτι που κόμπλαρε τον Ηλία. Ωστόσο και στο τέλος δεν πήγε καλά, αφού εκείνη ήθελε άλλα στάνταρ για τον σύντροφό της.