Survivor All Star spoiler 21/6: Τεράστια ανατροπή! Αυτός κερδίζει την τρίτη ατομική ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 21/6: Τεράστια ανατροπή! Αυτός κερδίζει την τρίτη ατομική ασυλία

To Survivor All Star στις αρχές του Ιουλίου φτάνει στο τέλος του και ένας παίκτης θα σηκώσει την κούπα, ενώ θα πάρει μαζί με τα χρήματα που έχει κερδίσει (που θα είναι πάνω από 100χιλιάδες) και τις 100χιλιάδες ευρώ του επάθλου που δίνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το παιχνίδι περίπου τρείς εβδομάδες πριν από τον τελικό έχει αλλάξει εντελώς! Το πιο σημαντική ωστόσο είναι πως, κάθε Τετάρτη, πλέον, μαζί με την τρίτη ασυλία και την αποκάλυψη του 3ου υποψήφιου, ο παρουσιαστής θα ανακοινώνει και το όνομα του διαγωνιζόμενου που αποχωρεί.

Έτσι λοιπόν, σήμερα 21/6 εκτός της ασυλίας, αλλά και της υποψηφιότητας, θα ανακοινωθεί και το όνομα του παίκτη που θα μας αποχαιρετήσει και το όνειρο του για τον τελικό θα σβήσει - δείτε ποιος φεύγει.

Αυτός κερδίζει την τρίτη ασυλία του Survivor All Star

Μπορεί την πρώτη ασυλία να την κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, την δεύτερη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την τρίτη ωστόσο, την κερδίζει η... Στέλλα Ανδρέαδου.

Πότε θα γίνει ο τελικός

Δυο πράγματα προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 16/6, στην εκπομπή Πρωινό μας, όσον αφορά το Survivor All Star. Πρώτον η πρώτη συνέντευξη της Μελίνας Μεταξά μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι που μιλά πολύ έντονα για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Σταυρούλας Χρυσαειδή (δείτε την όλη εδώ) και δεύτερον, δηλώσεις του Γιώργου Λιανού που αποκαλύπτει επιτέλους επίσημα πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό.

«Τέλη του μήνα γυρνάμε και ο τελικός πρώτα ο Θεός θα γίνει 10-11, κάπου εκεί νομίζω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Δεν έχω ιδέα πραγματικά είμαι σε μια φάση που δεν είμαι ο φανατικός της τηλεόρασης, δεν θέλω να μείνω μέχρι τα γεράματα να το παίζω παρουσιαστάρα και ιστορίες, το θέμα είναι να βρεις ένα project που σε εξιτάρει και μέχρι στιγμής το Survivor μου την δίνει αυτή την ντόπα. Αν μου λέγανε πάμε για Survivor κλπ θα ήμουν εκεί, την γουστάρω την ιδέα»