Οι Προδότες: Πέτυχαν ή απογοητεύτηκαν; Αυτός είναι ο 2ος παίκτης που αποχώρησε απόψε (21/6)

Δύσκολα τα πράγματα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Προδότες: Πέτυχαν ή απογοητεύτηκαν; Αυτός είναι ο 2ος παίκτης που αποχώρησε απόψε (21/6)

Άλλο ένα επεισόδιο του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1, Οι Προδότες, έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης 21/6, και αυτό σημαίνει πως υπήρξε άλλη μία αποχώρηση. Κατάφεραν οι Πιστοί να διώξουν άλλον ένα Προδότη;

Αφού συγκεντρώθηκαν στην Στρογγυλή Τράπεζα, όπως την αποκαλούν, ψήφισαν ένας ένας ποιος θα έπρεπε να δολοφονηθεί και τελικά κατέληξαν σε έναν από τους άνδρες ο οποίος τους φαινόταν περισσότερο ύποπτος σε σχέση με άλλους.

Αυτόν τον παίκτη έδιωξαν απόψε (21/6) από τους Προδότες

Και αυτός είναι ο Γιώργος Μητρόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι ένας απλός Πιστός απογοητεύοντας τους συμπαίκτες του.

Ο Γιώργος γεννήθηκε και ζει στα Τρίκαλα. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Δηλώνει κοινωνικός και η ψυχή της παρέας. Η αντίληψη του για τη ζωή άλλαξε μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Χαρακτηριστικό του είναι ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ποτέ αν μιλάει σοβαρά ή αν κάνει πλάκα. Αγαπά τα παιχνίδια στρατηγικής και ρόλων, ενώ η σχέση του με το ψέμα είναι… ιδιαίτερη. Θα ήθελε να είναι Προδότης και όχι Πιστός για να μπορεί να κινεί τα νήματα (δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για κάθε παίκτη).

Τι συνέβη προηγουμένως

Μόλις ξεκίνησε το επεισόδιο, όπως κάθε φορά, μόλις οι Πιστοί σηκώθηκαν, συγκεντρώθηκαν στο πρωινό και περίμεναν να δουν ποιος είναι ο παίκτης που οι "αντίπαλοι" επέλεξαν να "δολοφονήσουν" αυτή την φορά και να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Οι τρεις προδότες, λοιπόν, έστειλαν το χαρτί της θανατικής ποινής στον Σπύρο, ο οποίος δήλωσε ότι ξαφνιάστηκε πολύ από αυτή την απόφαση, αλλά δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά, ενώ το ίδιο ξαφνιασμένοι ένιωσαν και οι συμπαίκτες του.

Και μετά την δυσάρεστη έκπληξη τους ανακοινώθηκε ακόμη μία. Όλοι τους κλήθηκαν να μπουν σε κλειδαμπαρωμένα φέρετρα αντιμετωπίζοντας τους χειρότερους φόβους τους, παρατηρώντας ποιος είναι εκείνος που θα έβγαινε πρώτος και ποιος τελευταίος, κάτι που τους τρόμαξε όλους και τους έφερε στα όριά τους. Νικήτρια, βέβαια, βγήκε η Μαρία, αφού είναι η πρώτη που κατάφερε να βγει από το "κουτί".

Προδότες φέρετρο