First Dates highlights 21/6: Η 21χρονη που ξέσπασε σε κλάματα μετά την χυλόπιτα που "έφαγε" και ο "γιαγιάκας"

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
First Dates highlights 21/6: Η 21χρονη που ξέσπασε σε κλάματα μετά την χυλόπιτα που

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 21/6 επεισόδιο του First Dates με νέους ανθρώπους να βγαίνουν ραντεβού στα τυφλά με σκοπό να βρουν το άλλο τους μισό μπροστά από τις κάμερες του show.

Τα highlights του First Dates

Η χυλόπιτα που έφερε την θλίψη στα μάτι της

Η Όλγα από την Αθήνα και ο Αργύρης από το Λασίθι κάθισαν στο τραπέζι για να γνωριστούν με την κοπέλα να γοητεύεται από τον 28χρονο, ωστόσο δεν πήγε πολύ καλά.

«Μου άρεσε ο Αργύρης που ήταν αληθινός. Δεν φαινόταν να είναι ψεύτικος με αυτά που έλεγε» εξομολογήθηκε η διαγωνιζόμενη.

«Εντάξει. Εγώ σε θέμα ραντεβού, ας πούμε, κάτι στο ερωτικό δεν θα έβγαινα για φαγητό, ας πούμε. Για καφέ όμως, πάντα ανθρώπινο, θα έβγαινα δεύτερο ραντεβού. Αυτό. Δεν υπάρχει, όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει κάτι από την πρώτη στιγμή και νομίζω ότι το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που το είπα. Το κατάλαβα αμέσως. Αυτό» είπε ο Αργύρης για να φύγει, άρον άρον, από το πλάνο.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Απλά θα πω ότι η αγάπη είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που να σε αγαπάει πραγματικά και να σε σκέφτεται. Όταν όμως δεν το έχεις αυτό και το χάνεις, δεν είναι όμορφο συναίσθημα», ξεκαθάρισε η 21χρονη.

Ο παίκτης που μιλούσε συνέχεια με τη γιαγιά του

Ένα φαγητό που δοκίμασε ο 25χρονος Δημήτρης από τη Θεσσαλονίκη δεν του άρεσε και ξέσπασε με το ραντεβού του σε γέλια. Τότε, είπε στην κοπέλα να πάνε στο σπίτι της γιαγιάς του για να φάνε κολοκυθόπιτα.

Η 23χρονη Άσπα ωστόσο δεν τον παρεξήγησε, αντιθέτως του είπε πως θέλει και το ραντεβού πήγε πολύ καλά.